Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ti szakítanátok azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti szakítanátok azért a barátnőtökkel mert egyszerűen képtelen elmenni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 21. 13:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy akkor nem képes amikor velem van
2017. ápr. 21. 16:12
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Te komolyan elhagynád ezért?

Lehet, hogy lelki problémái vannak, ezért nem megy. Ha elhagynád, azzal csak még egyet belerúgnál szegénybe.

MINDENKI képes orgazmusra, csak mindenkinél máshogy lehet elérni, nem hiszem, hogy mindent megpróbáltál.

Ezt próbáld ki rajta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Ha el akarod hagyni, add meg nekem az elérhetőségét, majd én megteszek érte mindent.

2017. ápr. 21. 16:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. ápr. 21. 18:18
 24/25 anonim ***** válasza:
59%
De ilyenkor miért a férfit kell hibáztatni?? Én bárkin eltudom magam élveztetni főleg ha lovagolok. De tudok olyat is hogy nem élvezek el. Szóval ez nem csak a férfin múlik. Sok nő nincs tisztában a testével vagy ennyire muja hogy nem mondja azt hogy hé te csináld így vagy gyere csinálom én akkor vessen magára. Kb egy darab fa lehet az ilyen nő.
2017. ápr. 21. 21:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Ok, tehát nincs kedved az ügyön melózni, meg lehangoló, meg sorolhatnám... Ok. Elhagyod, ok. És ha a következő is ilyen lesz???
2017. ápr. 22. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!