Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm majd egy éven át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm majd egy éven át hazudott nekem, miért tette, egyszerűen ilyen a női psziché?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők válaszát várnám, de írhatnak férfiak is akiknek hasonló tapasztalatuk volt.

Múlthéten volt egy vitánk. Leírom a történetet miből adódott.

A barátnőm szeret színházba járni, én nem.

Az elmúlt fél évben kétszer történt meg, hogy egy bizonyos barátnőjével lebeszélték a színházat, megvették a jegyet, majd a barátnője az utolsó pillanatban lemondta, és szükségmegoldásként én mentem el helyette.

A barátnőmék decemberben újra kitalálták, hogy elmennek színházba együtt. Elújságolta nekem a hírt, amire mondtam neki, hogy rendben szívem, ahogy akarod, viszont arra számíts, hogy többet én nem fogok beugrani az utolsó pillanatban a megbízhatatlan barátnőd helyett.

Hát mit ad isten, az előadás előtt másfél órával csörög a barátnője, hogy mégsem jó neki az este, nagyon sajnálja bla-bla..

És mielőtt bárki azt hinné, nem dacból mondtam neki nemet a helyettesítésre. Hanem azért, mert egy általános iskolai haverom legénybúcsúját tartottuk.. bár nem voltunk a legjobb haverok sosem, de a társaság közös, ezért hát nyilván nem fogom lemondani az utolsó pillanatban.

A csajom pórul járt, egyedül töltötte az estét..

Másnap délután felhozta a témát, hogy mélységesen csalódott bennem, és úgy érzi át kell értékelnie magában a kapcsolatunkat, hiszen nem számíthat rám.. ekkor közbevágtam, és mondtam, hogy egyrészt előre kijelentettem ha újra pofára ejt a barátnőd akkor nem fogok helyettesítőt játszani, másrészt pedig nekem programom volt, úgyhogy ne hisztizz.

Alig telt bele pár perc és könnybe lábadt szemekkel (tudni kell, hogy nagy színésznő) folytatta.. miszerint ő eldöntötte, nem képes egy hozzám hasonló önző férfi társaságában élni, mint amilyen én vagyok..

Önmagában az önző jelzőn akadtam fent, mert abszolút nem vagyok az. Persze kikérte magának, hogy megcáfolom szavait, és végül még azt is a pofámba vágta, hogy amúgy is egy szemét vagyok, és egyébként is jóval többet tesz a kapcsolatunkba, hiszen ő olyan dolgokat is megtesz értem amiket egyébként szívből gyűlöl. Kérdeztem tőle: Például mit? Válasza: Hát ő minden héten orálisan kielégít engem annak ellenére, hogy nem szereti, és ezzel csak nekem akar jót.

A kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy én azt az orált szeretem amikor látom a nőn, hogy azért adja, mert ő is élvezi, és nem azért mert úgy gondolja ezzel boldoggá tenné a pasit. Tényleg nyomatékosítottam, hogy ha valamikor is lenne olyan dolog a szexben amihez nincs kedve, akkor egyszerűen ne tegye csak azért, hogy én jól érezzem magam, mert a frász kitör attól, ha nem "szívből jön" az amit ő ad nekem.

Ennek ellenére mégis pont az ellenkezőjét csinálta annak amit kértem tőle.. majd utólag pedig aljas módon a pofámba vágta.. úgy, hogy közben ő játszotta el, hogy számára mekkora élvezet az, ha kielégít engem. (ugyanis nem undorral csinálta..)

Őszintén mondom, hogy hányok ettől.. nekem ami a szívemen az a számon, s ezt elvárom a partneremtől is. Nálam a megfelelési kényszer nem pálya. Nekem nem kell a műmosoly!

Mondtam neki, hogy részemről megszűnt a bizalom felé, és kizártnak tartom, hogy folytatnám vele. Persze neki állt feljebb, hogy csak kihasználtam és egy önző alak vagyok, aki csak magára gondol...

2018. jan. 19. 18:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Persze ennek a kapcsolatnak részemről már vége. Ez nem is kérdés. A kérdés valójában az volt, hogy a nőknél ez természetes dolog, hogy csak azért csinálnak valamit mert az a másiknak jól fog esni? Még akkor is, ha nincs hozzá kedvük? Majd utólag jogosnak érzik az ember pofájába vágni, hogy mit meg nem tesznek a másik boldogsága érdekében?

Az élvezte/ nem élvezte/ undorodott tőle témához pedig azért annyit, hogy láttam már olyan nőt cumizni aki tényleg nem szerette.. és láttam olyat is aki megőrül a farkamért.. nos azért ő lelkes kategóriába tartozott.. már nem azért, de aki undorodik tőle az nem habzsolja úgy mint ahogy ő tette :D szóval na.

6-os

Pontosan azt nem értékelem, hogy csak és kizárólag miattam tette meg! Magáért tegye.. ő szeress csinálni, ne azért csinálja, hogy nekem jó legyen.

Ez nálam kimeríti a képmutatás és a hazugság fogalmát.

7-es

Attól mert különbözően látjuk a világot, még nem kellene kreténnek hívnod. Tiszteljük már meg egymást legalább ennyivel.

2018. jan. 19. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

1 nő csinál valamit = "ilyen a női pszichÉÉ???"

Miért kell felnőtt férfiaknak rendszeresen elmagyarázni, hogy a nőknek nem egy kollektív tudata van, amit születésünkkor töltenek belénk, mint vmi sz@r windows operációs rendszert, hanem pont ugyanolyan emberek vagyunk, mint a férfiak. Keress valaki mást. Ahány nő, annyi különböző embertípus.

2018. jan. 19. 18:58
 13/23 A kérdező kommentje:

10-es

"Az kell, amit ti akartok, mondtatok, és pont. Mindketten rugalmatlanok vagytok. "

Ez pontosan így van/volt ahogy írod.

Én aztán nem kötök kompromisszumot. Csak hát.. a határozott nőket szeretem, kell a harc, és kell az, hogy végül be tudjam törni a lányt. különben nem érzem úgy hogy megdolgoztam "érte":)

12-es

Azért mert eddig kivétel nélkül az összes nő akit közelebbről megismertem, (beleértve anyámat is) jellemzően egy vita közben pofámba vágta már azt a szívességet amit egyébként se nem kértem, se nem vártam el tőle.

Pedig nem kenyerem az általánosítás.. de ez eddig mindig így volt, ezért hát gondoltam saját példámból okulva nem túl merész dolog feltenni egy ilyen kérdést. Ha a lelkedbe gázoltam volna, akkor elnézést.

2018. jan. 19. 19:06
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Elég cinikus a stílusod,mindig neked kell,hogy igazad legyen. Tudod,a lányok szeretik,ha néha bagyvonalúan rájuk hagysz dolgokat,nem kell apró hülyeségekből veszekedést produkálni. A nődtől gáz,hogy ezt vágta a fejedhez,de felteszek én is egy kérdést:Azt suereted jobban ha te kapod az orált,vagy fordítva? Én is szívesen csinálom a barátomnak,mert szeretem és természetesen a farkát is szeretem,de nekem nem egy akkora élvezet ezt csinálni,ellenben tudom,hogy neki ez milyen jó,ezért megadom ezt neki. Ugyanúgy ahogy imádom,ha én kapom az orált,de valószínüleg neki is az ebben a jó,hogy látja rajtam az élvezetet.
2018. jan. 19. 19:07
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

Nő létemre még pitiáner dolgokat sem tudok füllenteni a páromnak. Ő ilyen más meg olyan.

A szinházas hisztije nem volt jogos, kerdes hogy máshova mesz e vele eleget, van kozos programotok?

Az oral szimpla dac, nyugi. Nem lehet tettetni h élvezem ha valojaban utalom. Legalabbis nekem nagyon nem megy.

2018. jan. 19. 19:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Pedig siman lehet tettetni.
2018. jan. 19. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:

14-es

Cinikus? Mondták már néhányan, aztán mikor jobban megismertek javarészt más véleményt formáltak rólam. De most nem is ez a lényeg.

Valóban szeretem ha úgymond "igazam van", de el tudom fogadni azt is ha nincs. Bár úgy gondolom, hogy "igazság" sok esetben sokféle létezik.. De ez már nagyon más téma.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Jobban szeretem adni mint kapni. Imádok orálozni. Egyrészt megőrülök a punciért (tényleg szerelmes voltam eddig minden barátnőm puncijába), másrészt pedig szeretem a jó hosszú előjátékot, (amiben könnyen meg/ki ismerem a parterem erogénzonáit) és kényeztetés közben lépcsőről lépcsőre haladva, szépen lassan eljutok addig a szintig amíg már a falat kaparja, hogy végre tegyem már be neki.. :) na az az a pont amikor úgy érzem beérett a gyümölcs, és amellett, hogy remekül szórakoztam, bónuszként még a másik fél is gyönyörre lelt abban amit csináltam.

Win-win, nem?

2018. jan. 19. 19:27
 18/23 A kérdező kommentje:

15-ös

Köszi a választ. :)

Neki és nekem is nagyobb haveri/baráti körünk van, amit nem akart egyikünk sem hanyagolni, és ebből nem is volt problémánk. Ez úgy heti 2-3 délutánt/estét vett el a "közösből".

Azon kívül persze, volt bőven közös programunk, séta, kirándulás, mozi, vásárlás, étterem, hosszú hétvége, együtt lazulós filmezés.. kb kéthetente 1-1 alkalommal együtt főztünk :D szóval nem hiszem, hogy elhanyagoltuk volna egymást.

Alapjáraton pl, szinte minden nap vettünk a másiknak valami kis apróságot, amit tudtuk, hogy szeret. Összességében működött a kapcsolat. Azért is éreztem indokolatlannak azokat a dolgokat amiket és ahogy a fejemhez vágott.. mert nem adta jelét annak, hogy ez valóban így lett volna, és igazából azt nem értem, hogy kb úgy viselkedett mintha az ő részéről ez a kapcsolat a nyelésről és a tűrésről szólt volna, ami most egy nagy lufiként kipukkadt..

Ez van. Így alakult, én már továbbléptem. Majd keresek mást.

2018. jan. 19. 19:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mint nő mondom bocs de a barátnőd egy kis hülye..hidd el ha nem tette volna szívesen nem lett volna orál,ha meg mejátszotta úgy kell neki.

A barátnőjére kellene duzzognia és nem rád,hogy már másodszor átvágta a színházzal..vagy így tervezték:)

2018. jan. 19. 19:38
 20/23 A kérdező kommentje:

19-es

Hát nem tudom.. már te vagy a második aki azt írja, hogy lehet így tervezték.

Nekem ez eszembe sem jutott eddig.. na meg, most tudta legalább két hete, hogy legénybúcsún leszek. Már csak ezért sem gondolom, hogy szándékos lett volna. Plusz, ha már szakítás lett ebből akkor csak elmondta volna, hogy ez a terv füstbe ment.. :D vagy valami hasonló.

2018. jan. 19. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!