Már kiskorom óta ez van. Mindig kúpokat kellett használni, meg beöntést. Most ez már nincs, de még mindig max. 2x végzek nagydolgot egy héten. Utána nagy megkönnyebbülés az igaz, de addig egyszerűen irtózok tőle. Nem is magától a kakilástól, hanem attól, hogy kitöröljem és minden csupa kaka legyen körülöttem. Meg hogy utána még a bugyim is vonalkódos legyen meg minden. Lehet, hogy ez így egy hülyeségnek hangzik, de nekem ez kicsi gyerekkorom óta problémám... Gondolkoztam, hogy pszichológushoz kéne vele menni, de most milyen már a kuláról beszélgetni vele... :S Úgyhogy ha tudtok valami jó tanácsot azt szívesen fogadnám. L/17
Ezen csak pszichológus tud segíteni.Hidd el,nem te lennél az első,akivel nem mindennapi szokványos dolgokról beszélget.
Addig pedig próbálj a gyakorlati részén változtatni. Oké,ki kell törölni,de miért lenne körülötted minden csupa kaki. A wc-be végzed, és oda dobod a papírt is. Ha ezt rendesen csinálod a bugyid sem lesz olyan,de ennek megelőzésére nagydolog után zuhanyozz le.
2012. máj. 1. 08:20
2/16 anonim válasza:
Ez pedig pszichológusra tartozik, ha ennyire undorodsz a saját kakádtól. Miért lenne vonalkódos a bugyid, ha kakilás után megmosod a feneked, vagy ha erre nincs mód, rendesen kitöröld, mondjuk popsi törlővel is?
2012. máj. 1. 08:20
3/16 anonim válasza:
Gyerek korodban biztosan sokszor mondták azt a szüleid, ha valami piszkos volt, hogy tedd le, mert " fújj, kakás!" Ez rögzülhetett benned, és ezért undorodsz a saját kakidtól, pedig ez egy természetes, és egészséges folyamat lenne.
2012. máj. 1. 08:22
4/16 A kérdező kommentje:
De persze kitörlöm rendesen, csak azt nem bírom ki, ha utána nem zuhanyozhatok le, mert egyszerűen büdösnek (sz.rszagúnak) érzem magam, meg elképzelem, hogy csupa kaki minden. És annyira utálom, hogy az hihetetlen. Voltam már kórházban is emiatt, infúzión mert bezabáltam étcsokit, hogy minél hosszabb ideig ne kelljen kakilnom, és 2 hétig bírtam, aztán begörcsölt nagyon a hasam és elájultam. Nekem ezzel nagyon nagy gondjaim vannak, és most elkezdtem életmódot váltani, sportolni, egészségesen enni, és ugye emiatt sokkal többször kéne nagydolgoznom is. De egyszerűen képtelen vagyok. Inkább 5 napig szenvedek a hasgörcstől aztán mikor már nem bírom akkor végzem csak el a dolgom...
2012. máj. 1. 08:25
5/16 anonim válasza:
Ez már kóros. Tényleg pszichiáter segítségére van szükséged, mielőtt bélcsavarodást okozna ez a negatív hozzáállásod a kakiláshoz.
2012. máj. 1. 08:41
6/16 anonim válasza:
atyaég! nem is értem mért nem kerültél még pszichodokik kezére?! Amikor az étcsoki miatt kórházban voltál akkor sem javasolták? :O
2012. máj. 1. 15:14
7/16 anonim válasza:
Ha ennyire zavar és ha nincs mód hogy letusolj,használj popsi kendőt,nálam is van mindig főleg ha hosszú útra megyek.Vannak nagyon jó illatos női intim kendők,és elfér kis helyen és lehet kapni nagyon olcsón
2012. máj. 1. 19:34
8/16 anonim válasza:
Feltétlenül keress pszichológust, illetve pszichiátert!
2012. máj. 2. 20:44
9/16 anonim válasza:
ez nem egészséges, más önként visszatartani meg más ha ez egy betegség. Mivel ez nem betegség ezért súlyos következményei lehetnek pl. bélcsavarodás.
Egyébként egyszer bírtam 8 óráig suliba de mihelyst hazajöttem át se öltöztem már wc. Nekem nagy megkönnyebbülés volt. De ez már beteges. És nem egészséges. A kakilás is az életedhez tartozik ha szereted hanem el kell fogadni. És addig jó míg tudsz normálisan, igaz lányoknál nem gyakori de az egyik rokonom most idősebb és neki végbélrákja volt és ő csak hashajtóval tudott ha nem szed akkor kibírja több hétig is de akkor szinte felrobban a bele. NEM EGÉSZSÉGES!!!
2012. máj. 4. 21:47
10/16 anonim válasza:
Létezik szappan meg víz is, és akkor nem lesz vonalkódos. Meg sem fordult a fejedben ez a megoldás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!