Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Egyszerűen nem...

Mit csináljak? Egyszerűen nem szeretek kakilni.

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta ez van. Mindig kúpokat kellett használni, meg beöntést. Most ez már nincs, de még mindig max. 2x végzek nagydolgot egy héten. Utána nagy megkönnyebbülés az igaz, de addig egyszerűen irtózok tőle. Nem is magától a kakilástól, hanem attól, hogy kitöröljem és minden csupa kaka legyen körülöttem. Meg hogy utána még a bugyim is vonalkódos legyen meg minden. Lehet, hogy ez így egy hülyeségnek hangzik, de nekem ez kicsi gyerekkorom óta problémám... Gondolkoztam, hogy pszichológushoz kéne vele menni, de most milyen már a kuláról beszélgetni vele... :S Úgyhogy ha tudtok valami jó tanácsot azt szívesen fogadnám. L/17

2012. máj. 1. 08:12
1 2
 11/16 mufflon ***** válasza:
0%
egyszerű a megoldás !!!! ne szarj !!!! én amúgyis úgy tudtam hogy a lányok nem kakilnak ! vagy dugd fel a zuhanyrózsát az kitisztítja a lyukadat és nem lesz kakcsis a bugyesz
2012. máj. 14. 20:04
 12/16 anonim válasza:

Gondolkoztam, hogy pszichológushoz kéne vele menni, demost milyen már a kuláról beszélgetnivele....

ahogy elolvastam, rám tört a röhögés :D

2014. nov. 15. 21:54
 13/16 anonim válasza:

Vagy probàld meg hogy ha otthon vagy,ütemezd ùgy magad hogy este kakilj lefürdès elött vagy tegyèl fèlre magadnak a mosdòba egy mosòkesztyűt.

Ez nekem is bevàlt mert èn se birom elviselni mèg a gondolatàt se h kondenzcsìkos legyen a bugyim,

ez bevàlt ès nem kell emiatt lefürödjèl mert jòl kitörlöd ès kimosod a csapnàl.

2015. ápr. 21. 22:31
 14/16 anonim válasza:

Ne szenvedj,ez az egèszsègedről szòl!

Előző voltam.

2015. ápr. 21. 22:33
 15/16 anonim válasza:
100%
Hülyeség nem szeretni kakilni!!! A kakilás a világ legjobb dolga!!!
2015. okt. 9. 22:03
 16/16 anonim válasza:
2015. okt. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!