Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen nem tudom elviselni, ha a vőlegényem elmegy kocsmázni vagy akárhova?
A harmadikkal értek az egyet.
Az elsővel egyáltalán nem, mert ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. A kérdezőt egy régi trauma érte, amit láthatólag egyedül nem tud feldolgozni.
Azt mondani, hogy egyik pillanatról a másikra kezdjen el éretten gondolkozni olyan, mintha valakinek, aki jelenleg egészségtelenül táplálkozni, azonnal térjen át a fitt életmódra. A változáshoz pedig idő kell, és ahogy a 3. mondta: neked pszichológus.
Egyáltalán nem ciki szakemberhez fordulni. :)
21/L
4. Engem 15-18 éves korom között csaltak így, ahogy a kérdezőt. És lám, 19 évesen az új fiúmnál, nem volt probléma
A különbség: az érettség :D
22 éves fejjel is belátom ezt
Úghogy de, fel kéne nőni. A többi csak humbuk.
"fel kéne nőni"
Írni is meg kell tanulni. :-)
Kérdező, beszélgess sokat a vőlegényeddel, nem ciki elmondani a félelmeidet. Valamint a pszichológust én is tudom ajánlani, sokat tud segíteni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!