Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja velem ezt? Próbálom megérteni, de egyszerűen nem bírom. Férfiak, ha voltatok már így, leírnátok miért?
👏👏👏👏
Ki fog dobni egy fiatalabbért. Valószínűleg egyszerre több helyre lógatja, azért a nagy titkolózás
hahahahaha :D ismerek egy ilyen csávót aki úgy írta le a történetet mint te(csak férfi oldalról)
😂😂😂😂
ha bp, kék 👁, és hobbitmagasságú vagy akkor nem lennék a helyedben..
ideje lenne beszélnetek XD
Hát pedig szerintem rosszul teszed hogy maximálisan megbízol benne. Annak oka van hogy nem vállal fel, valószíbű nem tervez veled komolyan, vagy más után ácsingózik, aztán amíg az nem jön össze jó vagy te is.
Butaság az előző kapcsolatára fogni. Nem attól mentesül az újab pofára eséstől hogy más nem tud a kapcsolatáról...
Nem tudom mennyi ideje jártok, de tartsd nyitva a szemed.
A 3-assal értek egyet.
Én alig vártam, h bemutathassam otthon a páromat és ő is boldogan vitt haza a családjába. Büszke volt rám és a barátai előtt is első perctől felvállalt, ahogy én is őt.
Azért nem vállal fel, mert nem te vagy az igazi, hanem csak valami pótlék. Nem veled tervez.
2. Az nem én leszek akkor, mert rám ez a leírás nem illik!
6. 4 hónapja vagyunk együtt
Egy héttel az első találkozásunk után barátom átjött, majd kövi héten én mutatkoztam be.
Szóval ilyenre nem kell időt hagyni. Kérdezd meg mitől fél? A szülei mást szánnak neki, vagy zavarná őket, hogy idősebb vagy? Vagy csak egyszerűen ő nem is szeret annyira? ...
Tudsz élni nélküle- már csak azért is, mert vele nemigen fogsz.
Ez egy éretlen, önállótlan gyerek, neked meg lassan a családalapításról is lehetne gondolkodnod.
Mi köze volna ehhez az előző kapcsolatához?
Őt felvállalta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!