Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék még, hogy megment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még, hogy megmentsem a házasságomat? Bocsássak meg?

Figyelt kérdés
10 hetes a babánk. A férjem az utóbbi időben kicsit gyakrabban néz a pohár fenekére. 4 hete alig tudott járni, annyira részeg volt. Sajnos majdnem odaütött a babánknak, persze véletlenül, de józanon ez nem fordulhatott volna elő. Másnap sírva ígérte a lányunknak, hogy ő többet nem iszik. Én is elbeszélgettem vele és elmondtam neki, hogy szükségem van rá, a segítségére, mindkettőnké a baba és felelősségteljesebbnek kell lennie. Erre ma megint részeg. Nem annyira, mint múltkor, járni még tud. Nagyon kiakadtam, reszkettem az idegtől, inkább a nappaliba küldtem aludni, mert nem szeretnék semmilyen feszültséget a lányom körül. De nem tudom mit tegyek. Sajnos elég sokszor megígérte, hogy nem iszik, tulajdonképpen semmi oka nincs rá. Nagyon jó körülmények között élünk, meg van mindenünk, van egy gyönyörű lányunk, csak élvezni kellene. Szerinte neki ennyi kikapcsolódás jár. A terhességem alatt kezdődött az egész és már nagyon nem bírom.
2018. jan. 11. 22:57
1 2 3 4
 31/32 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Orvosként írom, hogy ez bizony kezdődő alkoholizmus, és később qrva sok bajod származhat belőle.

MOST kell lépned, ha kell, szakember bevonásával.

Nem borítanám a házasságot, mert még menthető, HA történik változás. Ha nem, borul magától.

32/F

2018. jan. 12. 20:36
 32/32 anonim ***** válasza:

Semmit, én ott kidobtam volna a fenébe, hogy majdnem megüti a csecsemőt meg ráesik mert mattrészeg.

Undorító, hűnyinger ember az ilyen, nayon grosan lépj le, mielőtt "véletlenül" megöli a picit.

2018. jan. 13. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!