Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuljek csak azert gyereket, hogy "megmentsem" a hazassagom es ne veszitsem el a ferjem?
sosem tudtam elkepzelni, hogy gyerekem legyen..regebb azt hittem azert mert fiatal vagyok meg..a ferjemmel 10 eve vagyunk egyutt es 2 eve hazasok..o mind vegig tudta az allaspontomat a gyerekvallalassal kapcsolatosan es megertette..tobbnyire karrier epitesere tettem fel az eletem /energiam aminek most kezd beerni a gyumolcse..a ferjem most mar egyre inkabb szeretne gyereket de en meg mindig nem allok keszen..nem tudom eldonteni, hogy egyaltalan megvaltozik-e bennem valami valaha es ezt neki is mondtam..nem akarom becsapni. azt mondta "biztos megjon majd az eszed"..de en nem vagyok biztos benne..
ilyenkor mi lenne a helyes dontes, varni meg par evet vagy elengedni, hogy teljes elete legyen..maskepp tobbnyire rendben van a hazassagunk, mindig jol kijottunk egymassal.
Ugy erzem nem hozhat miattam ekkora aldozatot es nem is varnam el tole, hogy miattam lemondjon a gyerekrol..viszont keptelen vagyok csak azert szulni, hogy megmentsem a hazassagom es ne veszitsem el a ferjem..
tudom, hogy szornyu ember vagyok emiatt, hogy nem vagyom a gyerekre..a fejemhez is vagjak sokszor..folyton rosszul is erzem magam emiatt..
29 N
miért lennél ettől szörnyű ember? miért ne lehetnél karrierista?
ha tudtad a férjed mit várhat, akkor nem értem mi értelme volt ennek
neked kell eldöntened, hogy feladnád e ezt a dolgot, de szerintem tartsd magad az elhatározottságodhoz, nem akartál és nem akarsz gyereket, csak azért szülni, hogy megtartsd a férjedet butaság!
Gratulálok neked!
Te feláldoznál azért egy pici életet, akit nem is akarsz igazán, csak azért, hogy ne lépjen le a férjed?
29 évesen miért csak ennyi felelősségtudat jutott? Én nem azért hagynálak el, mert nem szülsz gyereket, hanem azért, mert borzalmasan önző vagy. A gyerek nem csak annyiból áll, hogy megszülöd, hanem felnőtt koráig támogatnod kell. Kérlek, ne játssz egy élettel!
22/N
"de en meg mindig nem allok keszen.."
Rizsa: mindenre, minden időpillanatban készen állsz, amióta felnőtt vagy. Gyerekszülésre meg kábé tizenöt éves korod óta.
Akkor... mi a kérdés?
Figyelj,nem szeretnél gyereket. Ha egy nő nem akar gyereket,de mégis lesz az sem a nőnek,sem a gyereknek NEM jó. Hiába akarja a férjed,ez egy ilyen bicikli.
Valamint nem vagy rossz ember,sokan mások sem akarnak gyereket és ezzel semmi baj.
A férjed megjegyzése viszont kissé bunkó. "Majd megjön az eszed."-hát nézd,aki ilyen szinten kezeli a hozzáállásod azt sűrűn nem foglalkoztatja,hogy te mit is érzel.
Nem vállaltál zsákbamacskát,tudta a kedves férj,hogy nem akarsz/tervezel szülni és,hogy karrierista vágyaid és álmaid beteljesítésére törekszel. Te nagyon korrekt voltál minden tekintetben,itt egyedül a párod aki értetlen. Viszont ez így nem működőképes.
Ő szeretne gyereket,te viszont nem. A két dolog összeegyeztethetetlen. Itt szerintem senkunek se kell semmiről lemondani,egyszerűen békében váljatok el és keressétek meg a magatokhoz illő párt.
No para, kb minden második nő csak ezért szüli :D
A maradék meg csak azért, mert kb ehhez ért.
Tisztelet a kevésnyi 1%-nak, a kivételnek.
én se akarok, viszont a párom sem.
tisztáztuk házasság előtt.
ennek így nincs jövője.
Akaratod ellenére szülsz, agyerek életét és a kapcsolatod is tönkre teszed. Mindent el fog rontani, ha nem mind ketten akarjátok és boldogan várjátok.
Vannak nők, akik a kapcsolat összetartása végett szülnek, de az a kapcsolat, pokol lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!