Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira hiányzik egy személy az életemből, de nem merem föl keresni mert nem akarom hogy a házasságom rovására menjen. Ki mit csinálna ilyen szituban?
Én először is a párommal beszélnék erről,elmondanám neki,hogy az illető már nem jelent nekem semmit, csak kíváncsi vagyok és hajlandó lenne-e velem eljönni egy találkozóra,vagy kihangosítva hallhatná a telefonbeszélgetést. Akkor megtudnád, mi történt a régivel, és a férjedet se bántod meg a titkolózásoddal. Titokban és biztos nem érdeklődnék, csak ha a férjem is belemegy.
Viszont ha még jelent neked valamit a régi, inkább verd ki a fejedből és még a férjeddel együtt se találkozz vele, mert könnyen elveszítheted a megtalált családi boldogságodat. És hidd el, az ember jobbat nem szokott kapni, mint ami már van. Ezt mutatja az is, hogy az ex-szel csak 3 hónapig ment, a férjeddel pedig már 9 éve. És ez nem semmi!
Szia!
Ha 9 év alatt ő sem keresett téged, akkor minek? A jelek szerint, csak részedről él ez a kíváncsiság... Lezártad magadban azt a 3 hónapos kapcsolatot? Csak mert nekem nem úgy tűnik.
Szerintem hagyjad. Fura lenne számomra, ha valaki 9 év után érdeklődne irántam, pláne, hogy csak 3 hónapig voltunk együtt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!