Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem alegjobb barátomat, mert bevallottam neki hogy többet érzek iránta puszta barátságnál. Erre ő fogta magát és kilépett az életemből. Hogyan szerezhetném vissza?
Korotok? Nemetek?
Amúgy őszinte leszek, nem csodálom. Valszeg én is ezt tenném, hisz így egyrészt megóvnám a barátomat attól, hogy reménytelenül érzéseket tápláljon felém plusz magamat is sok nehézségtől megkímélném, mert nehéz avval a tudattal együtt lenni, hogy a legjobb barátom szerellmes belém, de számomra csak barát... Viszont évek barátságát meg eldobni a legfájóbb...
Miért mondtad el neki? Biztos voltál benne, hogy viszonozza?
Amúgy szerintem csak úgy kaphatnád vissza, hogy megmondod, már elmúlt az, amit érzeél, puszta fellángolás volt.
Már bocs első válaszoló, de ez hülyeség!
Én jártam párszor ebben a cipőben. Szóval tudom mit kell tenni. Kicsit hosszú lesz.:S
A lényeg, hogy volt 2 nagyon jó fiú barátom. Szakítottam a párommal és ők rögtön vígasztalni kezdtek. Mind a ketten bevallották, hogy szerelmesek belém. (Ők jó barátok a mai napig is.) Megmondtam mind a 2 fiúnak, hogy barátként nagyon szeretem őket, de többet nem érzek és áltatni sem szeretném őket. Ha nem tudják elfogadni a barátságomat, akkor legyen annak is vége, mert többet nem tudok nyújtani. Az egyik fiú totálisan kiakadt és elhordott mindennek. Vele megszakadt a kapcsolat. A másik fiú azt mondta, hogy egy ideig ne találkozzunk, mert nehéz ez a helyzet neki. Belementem. Aztán ő keresett meg és azt mondta, hogy mindent rendezett magában és neki az a fontos, hogy a barátságunk megmaradt. Ennek 3 éve. Azóta ő az egyik legjobb barátom. Mindenben számíthatunk egymásra. Már olyan, mintha testvérek lennénk.:)
A tanácsom: Ha így intézte el a dolgokat, akkor nem is volt olyan jó barát, mert arra nem gondolt, hogy neked ez milyen érzés lesz. Szóval próbáld meg elfelejteni! Sok szerencsét.:)
1. vagyok
Kedves második, szerintem a kommented tartsd meg magadnak, amit a kérdező "barátja" csinált, nem alegjobb megoldás, de ha nem tudja sehogysem kezelni a helyzetet, így a legegyszerűbb, de valszeg a legrosszabb is. Némi kultúrát erőltess magadra és le hülyeségezd már le már modandóját. Élőben feleennyirre se fogják tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!