Mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?
nekem is van egy ilyen barátnőm..évek óta ismerjük egymást és már kifogytunk a témákból..mindennap együtt voltunk, és most a nyáron összesen kb 1 megbeszélt találkozónk volt és az is unalmas volt.. tényleg unom már nagyon unatkozom ha együtt vagyunk ha nem hozok fel valamilyen felszínes uncsi témát akkor nem szólunk geymáshoz egy szót se... nem tudom hogy ha sokáig nem találkozunk az segít -e mert kb. 1 hónap nuku beszéd sem segített.. egyszerűen meguntam..amúgy nagyon sokat változott ez a barátnőm, és némelyik tulajdonsága szörnyen elkezdett idegesíteni...
mostanában új körökben fogok mozogni, és nemsokára itt a suli, szóval új ismerettségeket fogok szerezni.
szerintem tegyél te is így, vagy próbálj beszélni vele vagy beszélgessetek...de hidd el én is próbáltam de nem jött be.. vannak barátságok amik nem működnek de én nem akarom elhinni hogy a miénk is ilyen lenne, mert nagyon szeretem és régóta ismerem..de nem tudom..meglátom majd milyen lesz mikor elkezdődik a suli...
fogtok a nyáron még találkozni?
2. válaszoló: Igen, elvileg megyünk együtt Balatonra, de félek tőle.
3. válaszoló: De van még két nagyon jó barátnőm. Csak őt már régóta ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!