Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?
3 éve vagyok együtt a barátnőmmel.Nagyon szeretem,sohasem csaltam meg,eszembe sem jutott.Nem voltam féltékeny,mert megbíztam benne!Mindent megkapok tőle,amire szükségem van.Fölvetettem,hogy mit szólna a 3-as szexhez + 1 fiúval?Vonakodott,hogy ő nem,meg csak velem szeretné..Aztán nem régen mégis belement.Beszélgetett a sráccal,és kezdtem gyanakodni.Találtam a telefonjában titkos sms-eket,amikről nem tudtam,és kiderült,hogy amikor én visszakoztam az sms-ek miatt,ő titokban akarta a sráccal.Majd leültünk beszélni.Ekkor derült ki,hogy nem a 3-as miatt van bajban a kapcsolatunk,hanem azért,mert Ő már nem szeret annyira,mint én Őt.Nem tudja megfogalmazni,hogy mi hiányzik neki.Elmondtam,hogy képes vagyok megváltozni,hogy minden a régi legyen,csak nem tudja elmondani,hogy mi is hiányzik neki.Azt mondja mindent megkap tőlem testileg,lelkileg sem rossz.Egy-két dolgot megmondott,mi a rossz neki,én mondtam,ezeken biztosan tudok változtatni.De mégis mintha azt látnám rajta,hogy Ő már nem akarja megmenteni a kapcsolatunkat,vagy legalábbis nem törekszik erre annyira,mint én.Mondtam neki,menjünk el pszihológushoz,aki a párok problémáit segít megoldani,de azt mondja,nem tudna egy idegen előtt megnyílni.Tényleg nem tudom,mi lenne a helyes döntés,hogy újra boldogok legyünk együtt,mert teljes szívemből szeretem.Nagyon félek attól,hogy el fog hagyni.Akkor nem tudom,mihez kezdenék,mert a szívem szakadna meg.Félek a magánytól is,én csak boldog szeretnék lenni.
Egy 30 éves szomorú srác....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!