Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még, hogy megmentsem a házasságomat? Bocsássak meg?
El kellene beszélgetnetek őszintén. Van valami a háttérben amiről nem beszél.
"A terhességem alatt kezdődött az egész és már nagyon nem bírom."
Ez leggyakrabban szexuális kapcsolati problémára utal.
Amikor a megszületik a gyerek a legtöbb nő anya és dolgozó nő lesz és ráadásként jön a szülés utáni depresszió.
A nő takarítással meg egyéb dolgokkal kompenzál és azt hiszi hogy mindent megtesz ami tőle telik.
A legtöbb férfi ezt nem tudja értékelni. Ő legalább részben azt a nőt szeretné visszakapni akivel előtte élt.
Hiába főzöl neki spenót szíved lelked beleadva, ha ő egy bablevesre vágyik. Vagy megsértődsz vagy megfőzöd azt a bablevest.
Ne jöjjetek már a szexhiánnyal, könyörgöm, ne varrjátok már valakinek az alkoholizmusát és a gyereke veszélyeztetését is a felesége nyakára. Gyakorlatilag most született meg a baba, gyermekágyas időszak is van a világon, aki meg ennyit nem bír ki szex nélkül, és ezért kell innia, az egy utolsó suttyó.
Kérdező, a rendes férfiak nem próbálnak semmilyen mentséget találni erre a viselkedésre, mert nincs olyan, ami ezt igazolná (most tekintsünk el az extrém esetekből, ti gondolom teljesen átlagosan éltek amúgy). Sőt eleve nem is viselkednek így, akkor meg pláne nem, ha most szült meg a feleségük. A férjed alkoholista, vagy elég keményen csúszik bele, a ciklikus lerészegedés-megbánás ennek elég komoly tünete. Te pedig a terhességed és a gyerek miatt kiszolgáltatott helyzetben vagy jelenleg, úgyhogy nem is feltétlenül akar tenni valamit ellene, hiszen ilyenkor kisebb eséllyel hagyod el. Sok férfi csavarodik be a felesége terhessége alatt vagy mutatja meg a "foga fehérjét" (pl. sokan akkor kezdik el bántalmazni a feleségüket), ennek nem tudom mi lehet az oka. De nem a szexhiány.
Véletlen elküdtem, folytatom, de ezt már a válaszolóknak is írom: a szex elmaradása lehet ezek következménye, hiszen ki akar lefeküdni egy részeges alakkal?
Ezenkívül egy már nem működő kapcsolatban is megcsappanhat a szex, de ez a nem működésnek csak EGY szelete és tünete. Attól független lehet ez, hogy amúgy vállalnak-e gyereket vagy sem (most nem a kérdezőről beszélek). De attól önmagában egy normális pszichés állapotú ember nem lesz alkoholista, hogy nem szexel, ne vicceljünk már.
Pont az ilyen nőkre gondoltam, mint a #13.
Határozott, öntudatos és egyedülálló.
Mert minden férfi szemét.
# 18 - Hol írtam, hogy minden férfi szemét? Azt írtam csak, hogy nem kell mindent szexhiányra fogni (főleg, hogy ez a gyerek születésének velejárója időlegesen), és azt hogy nem normális dolog, ha valaki ennyit és így iszik, amikor kisbaba van a háznál. Az meg tényleg előfordul, hogy valaki ilyen időszakban kezd el inni vagy verekedni, de még itt sem minden férfiról volt szó, és csak leírtam a tényeket.
Ha meg akarja menteni a házasságot, akkor a férjének valószínúleg külső segítséget kell kérnie, és így tudnák helyrehozni a dolgokat. Egyedül nem fog menni, de nem is érné meg hosszútávon szakember nélkül próbálkozni, mert a gyereknek nyugodt környezetre és nyugodt szülőkre van szüksége. Ha ez nem sikerül, és a férje nem változik, akkor el kell gondolkodni a váláson.
Egyébként köszönöm, tényleg határozott vagyok. Viszont házas.
" ezért mondja, hogy neki ennyi jár"
Ez már régen rossz. Ha éppen józan, beszélj vele, vagy elmegy elvonóra, vagy ennyi volt a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!