Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem duzzog napokig, megoldás?

Figyelt kérdés
Az alap gond, h neki nagyobb a szexuális igénye, mint nekem. Így folyton eljutunk oda, h szex után pár nappal kérdezgeti, mikor lesz már, majd ha egy hét is eltelik, duzzogva kezd járkálni a lakásban. Ha kérdem, mi a baj, általában azt kapom, h nem mondja el, mert úgysem értem meg és jobban megbántom. Ha tippelek, h a szex-e a baja, akkor az a válasz, h ő semmit se tett, de én máris kombinálok. Így aztán tényleg nincs kedvem közeledni hozzá, de már beszélgetni se. Mi a fene van?

2017. dec. 29. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
75%

Igaza van a férjednek, a szex az tényleg az egyik alapja a kapcsolatnak, házasságnak. Nem az minden, de igen fontos. Ha az nem működik jól, az előbb utóbb a kapcsolat rovására megy. Nem él alacsony érzelmi szinvonalon, csak mivel folyton kielégületlen, ez fusztrálttá teszi, így ez tölti ki a problémája nagy részét. És hiába próbálja megbeszélni veled, te egyből visszatámadsz, aztán le van tudva. Értse meg és fogadja el, hogy te ennél többet nem adsz és kész.

Probáljátok ezt valahogy és az egyéb gondokat is megbeszélni, és te is lehetnél megértőbb vele, ne degradáld le az ő problémáját, mert úgy hiába várod, hogy ő meg más dolgokban megértő legyen veled. A szexet érintő problémák nem kis gondok, te is láthatod. Persze téged nem foglalkoztat, mert eleve mondhatni az átlagnál alacsonyabb rá az igényed, de attól még nem te vagy a jó, és a másik az alacsonyabb szinvonalú. Eltérő az igényetek, és ez nagy gond, de törekedni kéne valami középútra. Hosszabb előjáték, hátha megjön a kedved stb. Vagy pedig válás lesz belőle.

2017. dec. 29. 22:44
 62/69 anonim ***** válasza:
78%
Azért az elég meredek, hogy a szex a házasság alapja. Elég ingatag alap a szex. Kérdező, mennyire van tisztában a férjed a testeddel? Ismeri az erogén zónáidat? Nekem is van olyan, hogy épp nincs kedvem szexelni. A férjem viszont pontosan tudja, hova és hogyan kell nyúlnia, hogy totálisan begerjedjek. És ez kölcsönös. Amikor legközelebb szexeltek, próbáljátok kitapintani az érzékeny pontjaidat (a puncidon kívül persze).
2017. dec. 29. 23:18
 63/69 anonim ***** válasza:
70%

"A kérdező kommentje:

Vki a váláson kívül tud segíteni abban, h javíthatnék a helyzeten?"

Ezen csak ti tudtok segíteni.A szexuális vágyakban való különbségeken nincs azaz Isten, aki képes lenne változtatni, ha ti magatok nem tesztek semmit.Olyan ellentétek feszülnek a házasságotokban, amik nem megoldhatók idegenektől kapott tanácsokkal.Ami egyiknek beválik, nem biztos, hogy nálatok is beválna.

Mindketten csak elvártok egymástól, de egyikőtök sem hajlandó sem növelni(te), sem csökkenteni(férjed) a saját nemi vágyát, kedvét a szexhez kérdező.Szóval nem tudom milyen más opciót akarnál még.Olyan távol vagytok egymástól a férjeddel, mint Makó Jeruzsálemtől.A mélyére kéne nézni a dolgoknak, mert ez már csak következmény, amiről a kérdésed szól.Telesírhatod a gyakorit, de ettől nem fog változni semmi.Felnőtt, házas emberek vagytok, beszéljetek egymással komolyan, különben cseszhetitek ezt a házasságot.Ha a férjed nem hajlandó téged meghallgatni, akkor itt sem fog tudni senki olyan tanácsot adni, ami sikerhez vezethet.

Összefoglalva, sok időt nem jósolok már ennek a házasságnak.Te nem vagy hajlandó többször szeretkezni, mert önző vagy, a férjed sem hajlandó a maga önzősége miatt kevesebbszer.Ebből szerinted mi hozható ki a váláson kívül??Semmi.Nem vagytok tekintettel egymás igényeire semmilyen szinten sem.Akinek heti 3x kell, annak annyiszor lesz igénye rá, akinek meg heti 1x, annak meg annyiszor.Egyikőtök sem kompromisszum kész.Következmény, megcsalás, majd válás.Ha a férjed előbb-utóbb ráakad egy olyan nőre, aki többször lesz hajlandó, akkor már késő lesz.Gondold végig.

2017. dec. 30. 05:23
 64/69 anonim ***** válasza:
37%

Hát ha a szex lenne egy házasság alapja, akkor sok házasság nem lenne.

Mert mivan akkor ha az egyik féllel történik valami, ami miatt többet nem tud szexelni, vagy csak átmenetileg? Tehát akkor vége is a kapcsolatnak, mert már nem lehet szex. Nagyon logikus, tényleg...

Utolsó válaszoló, aztán sokat beszéltél a semmiről, mert végső soron az utolsó mondatoddal is utalsz arra, hogy a kérdező hibás abban, hogy nem akar heti egynél többet szeretkezni. Pedig leírta ezerszer, hogy a férje nem úgy viszonyul hozzá, hogy megjöjjön a kedve. Ha egy nőt nem kényeztetnek szavakkal, akkor nem tud szexelni, ez van. Aztán majd csodálkozik a pasi, ha meg lesz csalva. Legalábbis a ti logikátokat követve... Vagy csak akkor van így, ha szegény pasika nem kap szexet? Akkor oké, ha a nő meg van csalva, de ha egy nő nem kap elég figyelmet meg bókot meg szeretetet, akkor nem jogos a megcsalás részéről. Értem.

Kettős mérce magyarosan tálalva.

Kérdező egy dologban igaza van némelyik válaszolónak: Beszélnetek kell erről, még ma. Mert ebből így tényleg válás lesz.

2017. dec. 30. 06:07
 65/69 anonim ***** válasza:
74%

64-es, ha figyelmesebben olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy mindketten önzőek, ezt írtam.Egyik sem enged.A kérdező heti 1x akarja, a férje meg heti 3x, mindketten ragaszkodnak a saját álláspontjukhoz.Javasoltam a megbeszélést egymással, mert itt senki nem old meg semmit helyettük.Ez az ő saruk, ha már idáig jutottak.

Mindkettő frusztrált, a kérdező a nyaggatás miatt, a férje meg a szex mennyisége miatt.

És hiába érted meg te vagy én, vagy itt sokan, hogy a férj nem kedves vele, nem viselkedik úgy, hogy a kérdezőnek megjöjjön a kedve a többszörihez, ettől még nem változik meg a férje.

Pont tegnap volt itt egy kérdés egy nőtől, aki nem volt hajlandó lefeküdni a férjével, amikor az részeg volt.Válnak, mert a férj rátalált a saját szintjén lévő másik nőre, aki viszont hajlandó vele részegen is kefélni.Ezt a leendő volt feleségéhez hozzá is vágta.Az utolsó mondatom ezért írtam, és nem azért, mert rendben lévőnek találom a megcsalást.Csak felhívtam a figyelmet egy lehetséges dologra.Ez jó példa erre az utolsó kérdésre.

És nem, nem támogatom a megcsalást semmilyen szinten sem és senki számára sem.Ezért kellene megbeszélniük a kialakult helyzetet.De mindkettőjüknek kemény a koponyája, és nem látom azt, hogy képesek lennének kompromisszumra egymással.Sajnálom, ha nem értesz velem egyet, de itt nem is te vagy a lényeg, és nem is én.

De én nem írok már többet ide.Nem látom értelmét.Nem nekem megoldani az ő közös problémájukat.A saját véleményem elmondtam, a többi az ő dolguk.

2017. dec. 30. 07:30
 66/69 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek #63-assal. Egyszerűen képtelenek vagytok bármiféle kompromisszumra, pedig a heti 1 és a heti 3 között elég nyilvánvalóan adódik a heti 2. Semmi mást nem kéne tennetek, mint megbeszélni, hogy hogyan lehetne ez megvalósítható. Te írod, hogy ő nem a megfelelően viszonyul hozzád. Ha ez megváltozna, gondolod, megoldható lenne a heti 2? Mert akkor ezt kéne megbeszélni vele és nem csak mutogatni egymásra. Mi a helyzet azzal, ha csak kézzel vagy szájjal elégítenéd ki? Neki ez elegendő lenne? Meg kéne beszélni.

Az a baj, hogy ti egyáltalán nem keresitek a megoldást; illetve itt gyakorin, de láthatóan azt várod, hogy majd varázsütésre megváltozik a férjed és minden úgy lesz, ahogy neked jó. Gondolom nem újdonság, hogy a társas kapcsolatok nem így működnek.

Szóval a megoldás az, hogy mélyebben belemenni az okokba és megérteni a másik nézőpontját, és ez alapján keresni a lehetséges kompromisszumokat, alternatívákat.

2017. dec. 30. 11:52
 67/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek. Sok nézőpontot megismertem. Volt amit nyilván magam is tudok, volt ami adott új infót. Az is látszik, mennyire mások vagyunk. Valaki mellém, valaki inkább a férjem mellé állna, van aki szerint nekem kéne felé nyitni, hogy ne csaljon meg, mások szerint ennél azért bonyolultabb a megoldás.

Az igaz, hogy ezt nekünk kell megoldani és az is, hogy a férfi másként működik, mint a nő és hogy ezt sok férfi magából kiindulva képtelen megérteni. Ehhez kell azért némi intelligencia szerintem. Hogy az ember megpróbáljon másként is gondolkodni, mint ahogy önmagától automatikusan tenné. Nyilván az a kérdés, erre az aktuális férfi képes-e vagy sem. Szerintem az én emberem képes, csak valami elromlott, ami régen ment. Ennek okát keresem. Nyilván csak én, vagyis ő meg én találhatjuk meg.

Igazából arra vártam volna választ, hogyan lehetne a férjem állandó duzzogását átfordítani közlékenységbe. Mit rontok el, amiért nem elém áll és elmondja egyből, ha valami nyomasztja, miért járkál sértődötten fel-alá. Nyilván azért, mert úgy érzi, hiába mondja el, úgyis lehurrogom és minden marad a régiben. De ezen is filóztam és azért hurrogom le, mert ő azt várja, én változzam egyedül, ő meg úgy tökéletes, ahogy van és az igényei teljesen jogosak, csak én egy érthetetlen csipa vagyok. Talán ezért nem engedek. Mert ő sem.

Tegnap egyébként dumáltunk. Vagyis fél órát dumáltunk, aztán fél órát üvöltöttünk egymással, mert az első egy órában bármit mondtam, hülyeség volt szerinte, csak az jó, amit ő mond, ami őt bántja. Ha ő beszélt, meghallgattam, ha én, már egy mondat után belém fojtotta a szót. Nyilván kiakadtam idővel, hogy lehetetlenség így beszélni. Az üvöltés végén hozzávágtam, hogy akkor ok, én vagyok minden okozója, minden rossz kiváltója, az ő élete elrontója, a szexhiánya fenntartója és hogy lelépek. Nem kell semmi, csak a gyereket akarom ugyanannyit látni mint ő, minden más maradjon az övé, szarok az egészre, övé a ház, a kocsi, a lóvé, minden amiért 10 évig dolgoztunk, és hagyjuk egymást békén, mert már meg akarok szabadulni ettől az állandó nyomasztó érzéstől, hogy én csak rossz lehetek. Ha tényleg az vagyok, miért van velem, semmi értelme, keressen olyat, aki megfelelő, én meg megyek.

Akkor megint kiakadt, hogy de értsem meg, hogy ő nem válni akar, hanem hogy belássam, csak én vagyok a rossz dolgok okozója. Nem így mondta, már nemtom, hogy, de ez volt a lényeg. És csak mondta tovább és rám zúdított még több mindent és csak mondta-mondta és már nem tudom, mi történt velem, de ráüvöltöttem, hogy akkor minden én hibám, ha elválunk, mondja mindenkinek, hogy én miattam volt, hogy egy szar vagyok és hogy én rontottam el mindent, csak hagyjon már békén a francba és engedjen el. Az üvöltésem végén úgy rogytam le az ágyra, mint aki futni volt. Esküszöm még jól is eset üvölteni egyet. Úgy kifogyott belőlem minden, üresnek éreztem magam és megkönnyebültnek. Ügy éreztem, lezártam valamit.

Aztán 10 percig hozzám sem szólt, majd elkezdett tök normális hangom beszélni hozzám, érdekes módon, kíváncsi volt erről-arról mit gondolok, ha válaszoltam, meghallgatott és azt ígérte, változtat ő is. Most abban maradtunk, hogy nyitunk egymás felé, de azért elég szkeptikus vagyok azt hiszem.

Na, ennyi! CSak mondom, ha már feldobtam egy témát, elmondom, mi az állás.

Amúgy engem csak az érdekel, ha valakinek gondja van, álljon elém és mondja a szemembe. Akkor is ha fáj, vagy ha köpni-nyelni nem tudok tőle két napig. Én az ilyen duzzogós lődörgést utálom. Nézegessen valaki sértett fejét napokig és találgassam, mi a baja, ahelyett hogy elmondaná. Nem értem, mi a célja. Max csak annyi lehet, hogy mivel törődéshiánya van, így egy kicsit ki tud csikarni magának. Addig is körülötte forog a világ. Vajon neki mi baja lehet. De én ettől csak ideges leszek.

Mit lehet tenni, hogy egy férfi ne ezt a duzzogósdit válassza, ha nyűgje van, hanem elém álljon és kerek-perec elmondja, mi fáj? (Nyilván, mondtam már neki, hogy ezt szeretném, mégis a másik utat választja. Ezért tanakodok, mit tehetnék.)

2017. dec. 30. 12:24
 68/69 Lifeishard ***** válasza:

#42-esnél a pont.

Kérdező, hogy mit lehet tenni, ha már értelmesen elmondtad neki, hogy ne duzzogjon? Tedd hozzá, hogy meghallgatod és nem fogod becsmérelni az érveit, ha őszintén elmondja, mi bántja és miért duzzog.

Ha ennek ellenére tovább csinálja, ott van baj, nem kicsi.

2017. dec. 30. 17:51
 69/69 anonim ***** válasza:

#67, ez frankó , ha kicsit viharosan is indult.

Más okokból volt régen komoly házassági válságunk.

Valhogy annyit sikerült egyszer mwgbeszélnünk, hogy mind a ketten akarjuk, hogy megmaradjon, mert volt az már jó, csak valahol elronlott.

És aztán jó sokat beszéltünk arról, hogy kinek mikor mi volt rossz - de azt is megbeszéltük, hogY ha indulat jön eĺő, akkor aznapra abbahagyjuk Jó sokáig tartott, de a végén sokal jobb lett, mint valaha volt.

2017. dec. 30. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!