Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem duzzog napokig, megoldás?

Figyelt kérdés
Az alap gond, h neki nagyobb a szexuális igénye, mint nekem. Így folyton eljutunk oda, h szex után pár nappal kérdezgeti, mikor lesz már, majd ha egy hét is eltelik, duzzogva kezd járkálni a lakásban. Ha kérdem, mi a baj, általában azt kapom, h nem mondja el, mert úgysem értem meg és jobban megbántom. Ha tippelek, h a szex-e a baja, akkor az a válasz, h ő semmit se tett, de én máris kombinálok. Így aztán tényleg nincs kedvem közeledni hozzá, de már beszélgetni se. Mi a fene van?

2017. dec. 29. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Tv előtti hasalás bár nincs, de van munkamánia, ami miatt napokig hozzá se lehet szólni, majd szexeljünk, lehetőleg úgy, h ráugrok lucskosan, aztán mehet vissza dolgozni. 🤣
2017. dec. 29. 16:53
 42/69 anonim ***** válasza:
100%

Bazz..

Ebből valóban válás lesz.

Teljesen rendben van, ha sok év után már csak heti 1x kívánod, az viszont csoda, hogy minden alkalommal van orgazmusod.. ilyen férfit találni.. én ezt nagyon megbecsülném a helyedben. Jó, a konfliktuskezelése borzasztó, de a szex nem csak a saját örömödről szól. Nem kell aláfeküdni és megerőszakolni magad.

Amikor én nem kívántam a szexet, a párom igen, akkor, hogy örömet szerezzek neki, letérdeltem elè vagy használtam a kezem. Nem azért, mert ez engem felizgatott szexuálisan, csont száraz voltam közben, hanem mert élveztem, hogy örömet szerezhetek neki. Aláfeküdni borzasztó, a szexhez kell a vágy is mindkét fél részéről. Az orálisszex nem ilyen.

Szerinten a fő gond, hogy a rossz konfliktuskezelése kiakaszt, amiért nem is akarsz a kedvére tenni. A férjed tudtán kívül gyilkolja az érzéseidet, amiért nem akarsz neki örömet szerezni. És sürgősen párkalcsolati tanácsadásra mennék, mert az érzelmi zsarolása kiöli belőled a szeretetet, nem a szex a fő gond. Eltérő igényekkel együtt lehet élni, rossz konfliktuskezeléssel nem.

Ez a házasság haldoklik.

2017. dec. 29. 16:55
 43/69 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Ágnyeszka,

téynleg nem, mert én a kérdésre reagáltam, illetve fejtettem ki a SAJÁT véleményem. Kapis?:)

A kérdező helyzetét lehet elemezgetni, de ez csak az egyik fél meséje. Minden kapcsolat két emberről szól.

2017. dec. 29. 16:57
 44/69 anonim ***** válasza:
100%
#39: Azért tudod az ilyenre mindig azt mondom, úgy kell annak, aki egy sörözős, haverozós, lusta kölökkel házasodik. Na nehogy ez legyen már a viszonyítási alap... Igények legyenek és nem meghálálni kell ha nem ilyen rusnya dög a faszi, hanem amikor kiderül az ellenkezője, azonnal ki.ni, mint macskát sz.ni...
2017. dec. 29. 16:57
 45/69 anonim ***** válasza:
73%

Minek vagy még vele, ha így viselkedik veled és teher a közeledése?Mert van gyerek, meg máá 10 év, nem dobjuk ki csak úgy az ablakon, mer' jajj mit szólnának hozzá?Meg a gyereknek apa kell?Ti a büdös életben nem fogtok egymással kompromisszumot kötni, te sem tűnsz ilyen embernek, meg a férjed sem.

Ő elvárja, hogy mindig lucskos légy, te meg elvárod, hogy csak akkor használhatja a farkát, ha nálad zöld a lámpa.Ülj már le vele tényleg komolyan és beszéld meg vele Mégegyszer.Itt senki nem tud változtatni rajtatok, csakis ti magatokon.

2017. dec. 29. 17:04
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, de rengeteg ilyet ismerek, akiknél ez van x év után...

A kérdező helyében is én már elváltam volna, ez se házasság már és nem csak a libidó különbségek miatt...

2017. dec. 29. 17:10
 47/69 anonim ***** válasza:
0%
43. Te nem a kérdésre válaszoltál, pont ez a baj. 😊 De, kapáljál csak tovább.
2017. dec. 29. 17:11
 48/69 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom is duzzogott mondjuk mi nem vagyunk hàzasok és a páromnak is több szex kell mont nekem ên beérem heti 1-szer míg ő többszőr is igényelné de ő elfogadta ezt.Mondjuk nâlatok sztem màs probléma is lehet .Én már elhagytam volna meg igy a gyerek is azt látja hogy nem igazàn szeretitek egymàst .
2017. dec. 29. 17:14
 49/69 anonim ***** válasza:
42%

Ágnyeszka..látom az 58%-al, te baromi jó válaszokat szoktál adni :D

Igen a kérdésre válaszoltam. Értsd is meg a szöveget, ne csak olvass.

2017. dec. 29. 17:41
 50/69 A kérdező kommentje:
Vki a váláson kívül tud segíteni abban, h javíthatnék a helyzeten?
2017. dec. 29. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!