Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem duzzog napokig, megoldás?
Bazz..
Ebből valóban válás lesz.
Teljesen rendben van, ha sok év után már csak heti 1x kívánod, az viszont csoda, hogy minden alkalommal van orgazmusod.. ilyen férfit találni.. én ezt nagyon megbecsülném a helyedben. Jó, a konfliktuskezelése borzasztó, de a szex nem csak a saját örömödről szól. Nem kell aláfeküdni és megerőszakolni magad.
Amikor én nem kívántam a szexet, a párom igen, akkor, hogy örömet szerezzek neki, letérdeltem elè vagy használtam a kezem. Nem azért, mert ez engem felizgatott szexuálisan, csont száraz voltam közben, hanem mert élveztem, hogy örömet szerezhetek neki. Aláfeküdni borzasztó, a szexhez kell a vágy is mindkét fél részéről. Az orálisszex nem ilyen.
Szerinten a fő gond, hogy a rossz konfliktuskezelése kiakaszt, amiért nem is akarsz a kedvére tenni. A férjed tudtán kívül gyilkolja az érzéseidet, amiért nem akarsz neki örömet szerezni. És sürgősen párkalcsolati tanácsadásra mennék, mert az érzelmi zsarolása kiöli belőled a szeretetet, nem a szex a fő gond. Eltérő igényekkel együtt lehet élni, rossz konfliktuskezeléssel nem.
Ez a házasság haldoklik.
Kedves Ágnyeszka,
téynleg nem, mert én a kérdésre reagáltam, illetve fejtettem ki a SAJÁT véleményem. Kapis?:)
A kérdező helyzetét lehet elemezgetni, de ez csak az egyik fél meséje. Minden kapcsolat két emberről szól.
Minek vagy még vele, ha így viselkedik veled és teher a közeledése?Mert van gyerek, meg máá 10 év, nem dobjuk ki csak úgy az ablakon, mer' jajj mit szólnának hozzá?Meg a gyereknek apa kell?Ti a büdös életben nem fogtok egymással kompromisszumot kötni, te sem tűnsz ilyen embernek, meg a férjed sem.
Ő elvárja, hogy mindig lucskos légy, te meg elvárod, hogy csak akkor használhatja a farkát, ha nálad zöld a lámpa.Ülj már le vele tényleg komolyan és beszéld meg vele Mégegyszer.Itt senki nem tud változtatni rajtatok, csakis ti magatokon.
Igazad van, de rengeteg ilyet ismerek, akiknél ez van x év után...
A kérdező helyében is én már elváltam volna, ez se házasság már és nem csak a libidó különbségek miatt...
Ágnyeszka..látom az 58%-al, te baromi jó válaszokat szoktál adni :D
Igen a kérdésre válaszoltam. Értsd is meg a szöveget, ne csak olvass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!