Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem duzzog napokig, megoldás?
Én azt nem értem, hogy míg nem voltatok házasok, ez nem bukott ki? Nem lehet, hogy arról van szó, hogy az elején még te is nyitottabb voltál, aztán a megszokás miatt ez megváltozott? Mert ebben az esetben megértem a párod.
És nem, senki nem mondta, hogy olyat tegyél, amit nem akarsz, hiszen abból úgyis csak az lenne, hogy alig várnád, hogy vége legyen az együttlétnek, az pedig valószínűleg számára sem lenne élvezetes.
Megint csak nem védeni akarom a párod, de azért abban elég nagy igazság van, hogy ha a szexben nem stimmel egy kapcsolat, akkor másban sem nagyon fog. A vonzalom az alapja egy kapcsolatnak, emellett elengedhetetlen a szeretet, bizalom, a tisztelet. De ha átmegy az egész egy unalmas eszünk/tévézünk-be, akkor egy idő után nem a párjaként fog tekinteni rád, hanem lakótársként.
" Miért kell kedv nélkül szexelni, csak mert házas vagyok?"
Nem kell házasnak lenni és probléma megoldva.
Szerintem hamarosan megoldódik a problémád. Esetleg az új pasidat tájékoztasd az elején, hogy csak a pénze kell a spermájára nem tartasz igényt.
Hat, biztos nem nyujt semmit az agyban a ferj, ha ennyire nincs kedve a kerdezonek.
Bezzeg, ha egy pasinak nincs kedve, nem tud, akkor rogton ribi lesz a felrelepo no. Hogy is van ez?
Amugy a bo egy het kihagyas eleg sok. Miert nem akarod? Nem torodik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!