Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem duzzog napokig, megoldás?
Figyelt kérdés
Az alap gond, h neki nagyobb a szexuális igénye, mint nekem. Így folyton eljutunk oda, h szex után pár nappal kérdezgeti, mikor lesz már, majd ha egy hét is eltelik, duzzogva kezd járkálni a lakásban. Ha kérdem, mi a baj, általában azt kapom, h nem mondja el, mert úgysem értem meg és jobban megbántom. Ha tippelek, h a szex-e a baja, akkor az a válasz, h ő semmit se tett, de én máris kombinálok. Így aztán tényleg nincs kedvem közeledni hozzá, de már beszélgetni se. Mi a fene van?
Azért nem várja ki, hogy te kezdeményezz, mert tudja, hogy arra aztán várhat lehet hónapokat is.
Ezt már elb..asztátok mind a ketten azzal, hogy összeházasodtatok, ilyen különböző igények mellett.
Kezdem megérteni a férjedet, csak azt nem, hogy miért van még egy olyan nővel, aki a háta közepére sem kívánja a szeretkezést vele...Én már válnék, ebből nem lesz már semmi értelmes, ami köztetek folyik.Neked is jobb lenne, ha nem kellene hitegetned a mindig csak majd, várj szavakkal.Egy csapásra megszünne ez a nyűg számodra, mert neked az, felesleges tagadni.
2017. dec. 29. 16:24
32/69 anonim válasza:
Hát azért tehetnél egy- két dolgot... kommunikáljatok erről, kényeztesd kicsit többet egy ideig. Kompromisszumok.
2017. dec. 29. 16:27
33/69 A kérdező kommentje:
10 éve vagyunk együtt, 4 éve házasodtunk. Ha szexelünk, nem csak "ürít", figyelmes és eljuttat a csúcsra ezzel nincs gond. Csakis a duzzogó követelőzése zavar. Presszionál igen, et jó szó rá.
2017. dec. 29. 16:31
34/69 anonim válasza:
Basszus, ha én minden szeretkezésnél eljutnék a csúcsra, egyfolytában a férjem farkán lógnék....
2017. dec. 29. 16:36
35/69 anonim válasza:
Tessék Kerdező, megmondták a választ. Fényesre kell nyalni a valagát, ennek az érzelmi analfabéta, gyerekes férjednek, nehogy nyígjon a pici lelke, h nem kap szexet anyucitól.
2017. dec. 29. 16:38
36/69 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de ha a párom csak hetente egy (vagy annál több) alkalommal kivánná a sexet, bizony én sem repesnék a boldogságtól.
2017. dec. 29. 16:40
37/69 anonim válasza:
Kérdező, kívánod te egyáltalán a párod? Biztos, hogy csak arról van szó, hogy alapból ritkán kívánod a szexet, és nem arról, hogy nem vonzódsz a férjedhez?
2017. dec. 29. 16:45
38/69 anonim válasza:
Te ugyan nő vagy 36-os, de a hozzászólásokat nem olvastad el, igaz. Le vagy maradva drága.
2017. dec. 29. 16:46
39/69 anonim válasza:
Sok-sok nő összetenné a kezét, ha a férje 10 év után is Ennyire kívánná, és nem a haverok, más nők, a sör, meg a tévé előtti hasalás keltené fel a figyelmét.Lesz majd idő(ha nem váltok el), amikor ez lesz majd.Akkor aztán visszasírhatod a jelent...de addigra jó munkát végzel majd, kiölöd az utolsó szikráját is a vágyának az állandó visszautasításoddal.Ő már elkezdte a tiédet a gyerekes duzzogásával...Úristen milyen éretlen emberek kötnek házasságot egymással...
2017. dec. 29. 16:48
40/69 anonim válasza:
Nekem az tűnt fel, hogy azt érezteti veled, hogy ő tart el(ami nem igaz) és ezért neki jár a szex.A duzzogás és ez is érzelmi zsarolás.
Annak idején nekem is szexel kellett "fizetnem" a házasságban ha mondjuk akartam egy barátnős estét.Gusztustalan.Undorodtam magamtól is nem csak tőle.Mi elváltunk.
Ha nem tudjátok megbeszélni a problémát ami alapvetően nem is a szex, akkor vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!