Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem duzzog napokig, megoldás?

Figyelt kérdés
Az alap gond, h neki nagyobb a szexuális igénye, mint nekem. Így folyton eljutunk oda, h szex után pár nappal kérdezgeti, mikor lesz már, majd ha egy hét is eltelik, duzzogva kezd járkálni a lakásban. Ha kérdem, mi a baj, általában azt kapom, h nem mondja el, mert úgysem értem meg és jobban megbántom. Ha tippelek, h a szex-e a baja, akkor az a válasz, h ő semmit se tett, de én máris kombinálok. Így aztán tényleg nincs kedvem közeledni hozzá, de már beszélgetni se. Mi a fene van?

2017. dec. 29. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
78%
"befeküdni alá" ... ezzel a pár szóval mindent elmondtál a házasságodról, a férjed iránti szeretetedről. Ha, van benned egy kicsi emberi érzés, sürgősen gondold át, mi a bajod a szexel, a férjeddel, vagy egyáltalán miért nem vagy többet vele. Vmit változtass, vagy válj el, ne kínozd már ezt a szerencsétlen embert.
2017. dec. 29. 16:01
 22/69 A kérdező kommentje:
Nem hagyom h megdugjon. Írtam is, h az nem pálya. Persze, neki sem. Eredendően sem voltunk egyformák, de ennyire nem volt nagy a különbség. Mivel házasság előtt szülőknél éltünk, így mondtam neki, h biztos az a gond. Rossz is volt úgy. Reméltük, javul majd. Külön mentünk, de egyre távolabb taszított a követelőzése is. Kértem tőle, legalább 1x várja ki, h én lépjek felé. Sosem teszi. 2 nap után kezdődik a terrorizálás, duzzogás, hozzám se szól, másokkal feltűnően jókedvű, h idegesítsen. Van egy 1,5 éves lurkó is. Előtte melóztam, most még gyeden vagyok, ami közel annyi mint a fizum volt. Jövőre megyek vissza, de folyton azt is érezteti, mintha ő tartana el és ezért jár a szex. Persze sosem lehet megbeszélni, csak az "éreztetés" megy. Ha dumálni akarok, jön az, h én úgysem értem meg. Ez is milyen lenéző hozzáállás?
2017. dec. 29. 16:07
 23/69 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor itt nem csak a szex a probléma, csak az egyik forrása a különbözőségnek. Nem biztos, hogy ez így hosszútávon jó lesz. A párod a leírtak alapján annyiban hibázik, hogy megbeszélés helyett a duzzogást választja. Bár kérdés, hogy mi vezetett idáig. Mindenesetre ha ez így megy tovább, jó dolgokra ne nagyon számítsatok.
2017. dec. 29. 16:10
 24/69 anonim ***** válasza:
54%

19# Nem kötelező házasodni.

De aki megteszi, az vállalja azt is, hogy innentől (akár élete végéig) csak azzal az egy emberrel él nemi életet. Gondolom, nem egyik napról a másikra lett a férj ilyen.

Egészséges embernek igénye van a szexre. Nem a maszturbálásra! Szeretkezésre! Összebújva, csókolózva, meztelenül egymás karjaiban. Nem csak évente ötször!

A kérdező esetében hiba lehet a készülékben. Akkor is, ha hozzáment olyanhoz, akit nem kíván.

A férje viselkedése normális.

2017. dec. 29. 16:11
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

"ő sem tesz nem kedvére való dolgokat" most olvadtam el még egyszer ezt a hszólásodat, meg azt, amit az előbb írtál.

Akkor itt tényleg nem a szex a probléma, az csak egy tünet, visszatükrözésé a problémáknak, a kapcsolatotoknak, ebben csapódik le.

2017. dec. 29. 16:15
 26/69 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, a jó szex tényleg a párkapcsolat alapja. Ha az jó, sokkal könnyebb megoldani minden egyéb problémát. Ettől nem lesz alacsony az érzelmi intelligenciája valakinek, igazából te ülsz fordítva a lovon. A férjed attól gyökér, hogy nem áll eléd megmondani, hogy csalódott, és ő nem ilyen lovat akart, hanem hümmög neg sunnyog meg presszionál. De ez nem ment fel téged.
2017. dec. 29. 16:17
 27/69 A kérdező kommentje:
Nem írtam, h nincs szex, vagy azt, h csak 5 évente lenne. De én kb heti 1x kívánnám, ő meg mondjuk 3x. Így nem várja ki, h kezdeményezzek, hanem 2 nap után besérül. Erre írtam, h volt, h ilyenkor próbáltam a kedvére tenni azzal, h lefeküdtem vele, de nem élveztem, ahogy ő sem, így még rosszabb lett, ezért már nem megyek bele ilyesmibe. Szeretem őt, kívánnám is. Szex után 2 napig olyan pasi, akit imádok és nem értem, miért nem vár az én kezdeményezésemre egyszer végre normálisan.
2017. dec. 29. 16:20
 28/69 anonim ***** válasza:
100%

Váljatok ha ennyire mások vagytok. A férjed gyerekes, játszmázásra hajlamos a leírásod alapján. Így én sem tudnék rá férfiként nézni. Az én férjem szótárában pl. a duzzogás nem szerepel. Engem egy pillanat alatt kiábrándítana egy életre.

Csak azt nem értem, hogy nem jöttetek eddig rá... Mennyi idő után házasodtatok? Mióta vagytok együtt?

2017. dec. 29. 16:21
 29/69 anonim ***** válasza:
53%

Nincs egészséges mennyiségű szex. Az a jó, ami mindkettejüknek megfelel. Az aszexuálisok is egészségesek. Azok is, akik évi kétszer akarják, és voltak olyan szerencsések, hogy megtalálják egymást.

Nem a jó szex a kapcsolat alapja, hanem a pasi kukaca. Őket nem érdekli, ha neked nincs orgazmusod. Ő ürített, az egy jó házasság.

2017. dec. 29. 16:22
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
26-os. Te tudnál jól szexezni olyannal, aki csak követelőzik, meg hummog, meg oresszionál? 😊 Csak azt kapja, amit megérdemel. És igenis kell érzelmi intelligencia (is) egy jó szexhez.
2017. dec. 29. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!