Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, birtokló és sokat füllentek, hogy változzak meg?
Szerintem mar az jo elso lepes es nagy dolog h felismered ezt.
Igazan nagy tanacs nincs, csupan akarat kerdese. Ha meg akarsz valtozni meg is fogsz.
Azt kellene látnod miben érzed magad "kevésnek"
Neked már fél sikered van mert ott van melletted egy ember aki szeret.
Próbáld meg viccesen felfogni a negatív dolgokat és humort karikaturát csinálni belőle.
Talán segít.
Néha az ember saját magán tud a legjobbízűen nevetni.
Nekem az volt nagy változás, amikor felismertem, hogy szeretni valakit azt jelenti, hogy azt akarom, hogy boldog legyen, jól érezze magát.
Nem pedig azt várom, hogy legyen boldog azzal, ami az én komfortzónámban van.
Innentől kezdve semmilyen féltékenységnek nincs helye, az ugyanis rólad szól, nem róla. Ha ő örül annak, hogy bejön más nőknek, akkor ha igazán szereted, te is vele örülsz. Nem a más nőknek, hanem annak, hogy volt egy jó élménye a szerettednek.
Nem pedig elhallgatásra, hazugságra kényszerítem, szégyenérzetet, lelkiismeretfurdalást okozok neki a féltékenykedésemmel. Ez nem szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!