Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Külső szemlélőként mi a véleményetek?
6 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk. Tavaly tavasszal szakítottunk, mert lebukott, hogy udvarolt egy kolléganőjének, meg akart csalni. Eleinte tagadta, meg azzal védekezett, hogy "bebeszélem magamnak" (már én is elhittem, hogy csak én képzelem bele), de "feltörtem" a telefonját, amiben benne volt a beszélgetés, ahogy fűzte a csajt... Szakítottunk és fél évig külön voltunk, közben ő folyamatosan próbált békülni. Végül megbocsájtottam neki és meg is kérte a kezem.
Ez volt 1 éve. És most megint "rosszat érzek". Már vagy 2 hónapja nem is szexeltünk, minden kis hülyeségen veszekszünk, ráadásul ő rögtön nagyon durva dolgokat vág a fejemhez minden kis hülyeség miatt. 10 perc múlva meg már így szeret meg úgy szeret... Ráadásul elfelejtett kilépni a Facebookjából a céges laptopomon, én meg belenéztem, és láttam hogy egy csajjal (aki egy újabb munkatársa) csetelt... De semmi olyat nem írtak egymásnak... haverjánál volt autót szerelni, azt írta a csaj, hogy ha rossz az autó akkor ne induljon el hosszabb útra, párom erre azt írta, hogy nem az ő autóját csinálták, hanem a haverjáét, a csaj meg írta erre, hogy azt hitte hogy az övét szerelik, annyira bele volt mélyülve a szerelésbe.
Nem tudom mit csináljak most. Ha rákérdezek, én leszek megint a rossz aki nem tud megbízni benne - ha meg van is okom a bizalmatlanságra, úgyis letagadná...
Nektek mi a véleményetek?
Hát a leánykérés kb 2-3 hónappal a békülés után volt. Lehet én se bocsájtottam volna meg neki, de nekem ő volt az első (későn veszítettem el), emiatt (is) ragaszkodom nagyon hozzá.
Igen, tudom, hogy nem volt szép a telefonban turkálás, stb. De csak így tudtam megbizonyosodni arról, hogy jogosan vágták-e a fejemhez, hogy üldözési mániám van...
Én azért résen lennék a helyedben és megfigyelném még egy ideig őt.
Sajnos most léptem ki egy olyan kapcsolatból, ahol szintén a hátam mögött megcsaltak az exbarátnővel és szakítás után kiderült még egy s más a volt páromról. Pl hogy a z ex barátnőjével, amikor együtt voltak, akkor is fűzött mást a háta mögött...
Én csak szomorú vagyok, hogy egy ilyen emberben bíztam meg és azt hittem, ő lesz életem párja :/
Szóval szerintem jogos az aggodalmad.
Egy dologra rájöttem: őszinteség nélkül nincs igazi kapcsolat.
A bizalom pedig ennek alapfeltétele. Ami sérült. Ha nincs bizalom nincs kapcsolat. Neked jelenleg nincs párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!