Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire féltékeny a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire féltékeny a barátnőm? Normális vagy túlreagálja?

Figyelt kérdés

Nem volt eddig semmi probléma, nem veszekedtünk, nem volt féltékenykedés, megbíztunk egymásban. A barátnőmnek mondtam, hogy kaptam választ egy légitársaságtól, hogy lesz egy meeting egy légiutas-kísérő felvételivel kapcsolatban. Rögtön elkezdte, hogy b*sszam meg magam, hogy miért nem szóltam hamarabb, az Ő CV-jét miért nem küldtem el (el akartam küldeni, az Ő jelentkezését töltöttem ki, de amikor kérdeztem tőle valamit, akkor azt mondta, hogy ne kérdezzek hülyeségeket-kellett volna a jelentkezéshez, nem viccből kérdeztem- ugye Ő is kell, hogy ki tudjak tölteni mindent).

Még fel se vettek, az se biztos, hogy fel fognak venni, de már most kezdi, hogy nem lesz így jó, nem fogunk találkozni, majd biztos összejövök ott valaki más lánnyal. Mondtam, hogy csak a felvételi időpontjáról és helyszínéről lesz szó. Amúgy Ő is eljöhet a felvételire, nem is értem mi baja van. Fejemhez vágta, hogy megbízhatatlan vagyok, majd mással fogok b*szni ott, nem fogja azt nézni, hogy más lányokkal dolgozok együtt és ezért akarja befejezni ezt a kapcsolatot...

Ha mindkettőnket felvesznek, akkor együtt lennénk, együtt lennénk trainingen és együtt dolgoznánk, de csak azt tudja mondani, hogy sose fogunk tudni találkozni.

Szerintetek ez normális? Miért ennyire féltékeny?

2017. okt. 16. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Nincs olyan, hogy normális, egészséges féltékenység. NINCS, nem létezik, felejtsük már el ezt a baromságot. A drága barátnőd nem elég, hogy féltékeny, ami önmagában is gusztustalan, de még irigy is a sikeredre. Normális nő nem volt a környezetedben, hogy egy ilyen hulladékkal kellett összejönnöd?

Egy normális társ örül a sikerednek és támogat, nem pedig lehúz éd hisztizik ilyen utolsó szemétláda módjára azért, mert valamiben sikeresebb vagy nála.

Komolyan kell neked egy ilyen kapcsolat? Elképesztő.

2017. okt. 16. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez még nem siker. Az, hogy Ő nem jön, az nem azt jelenti, hogy neki semmi esélye, ugyanúgy fog tudni jönni a felvételire... Mindig mellette voltam és mellette vagyok most is, hogy neki is sikerüljön, mindig mindenben támogattam és vele voltam, ha baj volt, de ezek után nem hiszem, hogy szükségem lenne erre a kapcsolatra... Csak nem értem, hogy ez mire jó neki :(
2017. okt. 16. 11:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezzel a viselkedésével csak elveszi a kedvem az egésztől. Tudja nagyon jól, ha felvesznek, akkor sokkal jobban fogok tudni segíteni neki, hogy neki is sikerüljön.
2017. okt. 16. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Ez teljesen hisztéria katergória. Olyan sok ember van, aki még örülne is a sikerednek és nem a saját önbizalomhiányát vetné ki rád. Neki kell a saját lelkiállapotával foglalkoznia, mert ez így nagyon rossz helyzet.
2017. okt. 16. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen hisztériát csapna az én párom küldeném el sétálni és gondolkozni úgy, hogy kizárom és a kulcsot is benne hagyom az ajtóban néhány óráig. Eddig 90%-ban bejött és rájöttek, hogy nem én voltam a f***.
2017. okt. 16. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azon csodálkozom, hogy fiú létedre ilyen állásra jelentkeztél. Ez tipikus csajos szakma. Nem véletlen, hogy a fiúk legtöbbje ebben a munkakörben "homo erectus"...
2017. okt. 16. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy juthatott egyáltalán eszedbe az, hogy ez normális?

Tudod mi lenne a normális reakció a részéről? "Milyen jó hír, drukkolok, majd mesélj el minden infót, én pedig gyorsan kipofozom a CVm és beadom a jelentkezésem, hátha tudunk együtt menni".

A hülye p-csa barátnőd reakciója színtiszta önző, irigy hiszti, amibe még a féltékenységgel való manipulációt/bűntudatkeltést is beleviszi, ha már nincsenek normális, elfogadtató érvei a sértettségére. Szépen kimutatta a foga fehérjét, ezek után olyan gyorsan dobnám, amilyen gyorsan csak lehet.

2017. okt. 16. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért te töltöd az ő jelentkezését?

2. Ti miért nem kommunikáltok?

3. A barátnőd miért hisztis ennyire?

4. Hogy a jó életbe nem volt edig problémátok?

2017. okt. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!