Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny? Már belebolondulok. (főleg férfiak írjanak)
szerintem vágyakozik még utána
privátban érdekelne a történet többi része!
24F
ez elég egyszerű. A kapcsolat rövid volt, nem magába a személybe zúgott bele, hanem abba a képbe, amit az alatt a pár hét alatt kialakított a csajról. Pár hét alatt minden új, minden kicsi mozdulatba valami hatalmasat olvas bele az ember, hibák egyáltalán nem tűnnek fel. Számára ez a lány a tökéletes fantázia, ő a "mi lett volna ha...", ő egy teljesen ismeretlen, plátói szerelem.
Nekem is volt egy barátnőm, aki... bonyolult volt. Nem voltunk csak ritkán együtt, azután szünet, azután megint együtt és mind a ketten tökéletesnek láttuk a másikat, de azért, mert nem ismertük igazán egymást. Még évekig úgy voltam, hogy életem legnagyobb hibája volt nem összejönni a csajjal, de évek után rájöttem, hogy nem belé, hanem a felfestett képbe vagyok szerelmes, hiszen alig ismerem a lányt.
Majd kinövi.
már felnőtt vagyok, házas, amiről írtam ő gyerekkori, tinédzser szerelem és elköltözés, suli váltás és hasonló okok miatt szakítottunk többször is, de azután megint össze jöttünk blablabla, addig amíg ő nem talált egy másik pasit (aki amúgy teljesen féltékeny volt rám még évekig, a csaj mesélte évekkel rá).
Főleg akkor vágyakoztam felé, amikor egyedül voltam és úgy éreztem nincs szerelem a közelben, de egyszer leültünk és megbeszéltük a dolgot. Érdekes mód ő hozta fel az elméletet és belegondolva, tényleg az volt, plátói. Nem őt kívántam, hanem akit reprezentált.
Igazán-igazán akkor nőttem ki az "álmaim nőjét", amikor a mostani párommal komolyra fordultak a dolgok és a hús-vér lány is ugyanannyira tökéletes volt, mint az álmaim nője.
Plusz az is segített, hogy a csajjal nagy ritkán dumáltunk és olyankor "kiábrándultam".
Te esetedben, a pasi csak messziről fog álmodozni a csaj után, szerintem előbb-utóbb elfelejti és egyre kevésbé fogja lesni az FB oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!