Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem duzzog napokig, megoldás?
49-nek ment az előző hsz-om.
Kérdető, olvasd el a 42-es válasz utsó bekezdését (nem az utsó mondatát).
50#
Kezdeményezz!
Mi tart vissza? Jól begerjed, felizgat téged is, és dugtok egy jót. Mindenki elégedett.
Sose értettem ezt a női hozzáállást. Tudod, evés közben jön meg az étvágy, itt is.
Esetleg rendezd le másképp.
De ettől még ugyanúgy nem fog működni a házasságod, mert a szex csak tünet.
Most boldog vagy Majomka? 😎
Jó sok spannod van, nyomjátok a piros kezecskét, de veszettül. 😅
En nem olvastam el a valaszokat, csak beleolvastam.
Itt gyakorin ha irsz valami kicsit ia negativumot a parodrol egybol azt irja mindenki hogy valj el. Emiatt meg nem kell elvalni. A szex csak egy dolog a hazassagban, nem errol szol azert a hazassag. De hozza tartozik.
Nalunk is eu volt a helyzet sot most is neha-neha ez van de mar sokkal jobb lett a helyzet. Nalunk a ferjem 2 naponta igenyli, en pedig heti 1-2-szer. Szules utani 1 evben sokkal rosszabb volt a helyzet mert a szoptatas miatt a hormonoknak koszonhetoen sose akartam szexelni, en ellettem volna honapokig szex nelkul. Dr nalatok szerintem az lehet a problema ami nalunk is volt, hogy a kapcsolatunk volt egy idoben rossz melyponton voltunk, sokat veszekedtunk igy sokszor mar ra se tudtam nezni. Az nekem nem volt palya hogy 3 nap duzzogas utan meg veszekedes utan elkezdett olelgetni meg csokolgatni hogy most epp szexelni akar es befekszem ala ahogy te mondtad. Egy ido utan egy ilyen sikertelen kezdemenyezes utan mar magara huzta a takarot hogy jo akkor majd ne csodalkozzak ha mashova megy szexert. Rohadtul haragudtam ra, semmi kedvem nem volt. Aztan az segitett a helyzeten hogy a problemainkat rendeztuk el. Annyira rossz volt a helyzet hogy hazakoltoztem szuleimhez, hogy akkor valas. Ez eszhez teritett mindkettonket es megbeszeltuk a problemainkat. Igy hogy rendezodott az erzelmi oldal en is tobbszor kivantam a szexet. Szoval talan nalatok is ilyen kapcsolati problemak lehetnek nem? Sajnos a pasik hajlamosak felremenni ha nem kapjak meg amit akarnak ugyhogy rendezzetek beszeljetek meg a dolgokat mielott elfajul a dolog es megcsal teged. Egy szexehes pasit sokkal konnyebb elcsabitani, most le lehet pontozni hogy fujj gerinctelen alak es akkor se csalhat meg de ez sajnos igy van.
Nekem sincs most időm végignézi a válaszokat. Nyilván gyerekes dolog, hogy duzzog.
De neked de kéne ostoba kérdésekkel ota terelni, ha egyszer te is tudod, hogy neki sokkal több szex volna a jó, akit mit akarsz elérni a kérdéseddel?
A fordított irányú panaszkodóknak (tehát, ha a férjed kérdezné) azt tanácsolom, hogy azt kérdezze meg a kedves párjától, hogy akkor ő hogy oldja meg a szex iránti vágyát. Te mit mondanál erre a férjednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!