Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Parommal 14eve egyutt vagyunk 10eve elunk egyutt.Van ket lanyunk egy 9eves es egy lassan 3honapos.Az lenne a problemam,hogy a bizalmam megingott 10ev utan most egyszer.Lassan 8honapja uj munkahelye van.3-4 honapja viselkedese megvaltozott.Telefonjat dugdossa,telefonon ha beszel kimegy,viszi magaval a furdobe a telefonjat,uzeneteit toroli.teljesen rideg tavolsagtarto velem minden teren!

Probaltam veleegbeszel i hogy mi lehet a problema de mindig falba utkozom es nincs semmire valasza,elfordul tolem hatat fordit.Ha beszelgetunk is az csal abbol al hogy en beszelek o hallgat es nyomkodja a telefont.semmit nem mond csak hallgat.Van egy no(egyutt dolgoznak)akivel mindent megoszt meg a csaladi dolgokat is.A multkor voltam a munkahelyen es arra mentem be hogy a ferjem salja volt a no nyakaban,a no azt sem tudta hogy merre hova nezzen...mindent megtett hogy a tekintetunk ne talalkozzon azzal ellentetben hogy ezek elott mindig beszelbetett...

Voltak meg arra utalo jelek hogy volt valami kozottuk!😞 persze a parom tagad mindent de erzem es tudom hogy volt valami.

Nem tudom mi tevo legyek... Probalok ugy tenni mintha semmi sem tortent volna de nem megy! Nem tudok igy vele elni...mit tegyek?! Maradjak es turjek nyeljek a gyerekeim miatt,vagy menjek es hatha nyugodtabb eletet elnek??!

2017. dec. 27. 14:12
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Nem!persze hogy Nem lenne akkor sem más a helyzet ha nő külömb lenne.ezt csak azert mondtam mert hogy ugye tagad es azt mondta hogy ha meg is (ami nem fordulna elo)akkor kulomb novel tenne meg tolem.

Mert hogy en ennyire lealacsonyitom magam hogy egy olyanhoz teszem magam?!...

Mondtam hogy nem teszem mag en hozza...mert soha nem lesz senki olyan szamara mint en!

Ertesz? Ezt csak ezert mondtam.

Dehogy lenne a helyzet mas! Akkor is megcsalna mindegy hogy kivel! En nem erzem magam buta nonek amugy!

Csak tudod mar neha annyira elvagyok ugymond keseredve hogy sokszor az onbizalmam is elmulik es magamban keresem a hibat hogy mit rontottam hol rontottam?!

Ket emberrol szol persze egy kapcsolat en sem vagyok hibatlan persze de ki az?!

De akkor is! Mondtam neki hogy akarmi is van akkor sem jogositana ot fel arra hogy mashoz menjen!

Mert ugye o sok mindenben csak engem hibaztat! De mikor vissza kerdezek nincs semmi valasz semmire!

2017. dec. 29. 07:19
 32/32 A kérdező kommentje:

En mindig azon az elven voltam/vagyok ha valami nem megy lekell ulni es megbeszelni nem ez a megoldas hogy mashoz menjen a masik fel.mindig mondtam neki ha massal akar lenni nem szeret akkor inkabb menjunk szet ugymond normalisan emberi hangnemben mint tegyuk egymast tonkre es veszekedjunk.de ugye ez eddig nem tortent meg!

Probaltam mar mindenhogy rahatni..mondtam neki hogy enszerintem o ugy gondolja hogy hibazott amit nem tud mar vissza csinalni(meg ha akarna is) es azert nem vallja be mert fel hogy mi lesz a vege hogy em ezt nem tudnam elnezni se elviselni.

Ugyerzem az evek soran sok mindenen atmentunk de most azt erzem jogy ez az a dolog amit nem tudnek elnezni es elturni neki... Es erre is hallgatott...

2017. dec. 29. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!