Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?
Parommal 14eve egyutt vagyunk 10eve elunk egyutt.Van ket lanyunk egy 9eves es egy lassan 3honapos.Az lenne a problemam,hogy a bizalmam megingott 10ev utan most egyszer.Lassan 8honapja uj munkahelye van.3-4 honapja viselkedese megvaltozott.Telefonjat dugdossa,telefonon ha beszel kimegy,viszi magaval a furdobe a telefonjat,uzeneteit toroli.teljesen rideg tavolsagtarto velem minden teren!
Probaltam veleegbeszel i hogy mi lehet a problema de mindig falba utkozom es nincs semmire valasza,elfordul tolem hatat fordit.Ha beszelgetunk is az csal abbol al hogy en beszelek o hallgat es nyomkodja a telefont.semmit nem mond csak hallgat.Van egy no(egyutt dolgoznak)akivel mindent megoszt meg a csaladi dolgokat is.A multkor voltam a munkahelyen es arra mentem be hogy a ferjem salja volt a no nyakaban,a no azt sem tudta hogy merre hova nezzen...mindent megtett hogy a tekintetunk ne talalkozzon azzal ellentetben hogy ezek elott mindig beszelbetett...
Voltak meg arra utalo jelek hogy volt valami kozottuk!😞 persze a parom tagad mindent de erzem es tudom hogy volt valami.
Nem tudom mi tevo legyek... Probalok ugy tenni mintha semmi sem tortent volna de nem megy! Nem tudok igy vele elni...mit tegyek?! Maradjak es turjek nyeljek a gyerekeim miatt,vagy menjek es hatha nyugodtabb eletet elnek??!
A férjednek valószímű viszonya van. ha nem tudsz vele beszélni arról, hogy pontosan mi a baja a kapcsolattal akkor erőlködni sem érdemes.
Csináld ahogy jónak látod, ezt a döntést neked kell meghozni.
Igaz?! Akkor nem en kepzelem be magamnak az egeszet!
Mondtam neki es arra az a valasza hogy en bolond vagyok,hulye vagyok,a hulyesegemet beszelem, es hagyj beken! Meg hogy en megbolondultam a szules utan! Tudtam ereztem hogy valami van...
A férjednek szeretője van, ez már nem is kérdés.Teljesen mindegy beismerte vagy sem.Minden jel megvan.Az egy dolog, hogy téged hülyének néz, de nem kéne hagyni magad.Én lelépnék tőle és akkor is, ha az anyagi helyzetem így rosszabb lenne.Mondjuk én meg is tettem, nem légből írok.Ma sem bánom.Ha valakinek mellettem más nőkre is szüksége van, akkor ott nekem már nem volt semmi keresnivalóm.
Helyetted nem dönthetek, de én léptem hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!