Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Parommal 14eve egyutt vagyunk 10eve elunk egyutt.Van ket lanyunk egy 9eves es egy lassan 3honapos.Az lenne a problemam,hogy a bizalmam megingott 10ev utan most egyszer.Lassan 8honapja uj munkahelye van.3-4 honapja viselkedese megvaltozott.Telefonjat dugdossa,telefonon ha beszel kimegy,viszi magaval a furdobe a telefonjat,uzeneteit toroli.teljesen rideg tavolsagtarto velem minden teren!

Probaltam veleegbeszel i hogy mi lehet a problema de mindig falba utkozom es nincs semmire valasza,elfordul tolem hatat fordit.Ha beszelgetunk is az csal abbol al hogy en beszelek o hallgat es nyomkodja a telefont.semmit nem mond csak hallgat.Van egy no(egyutt dolgoznak)akivel mindent megoszt meg a csaladi dolgokat is.A multkor voltam a munkahelyen es arra mentem be hogy a ferjem salja volt a no nyakaban,a no azt sem tudta hogy merre hova nezzen...mindent megtett hogy a tekintetunk ne talalkozzon azzal ellentetben hogy ezek elott mindig beszelbetett...

Voltak meg arra utalo jelek hogy volt valami kozottuk!😞 persze a parom tagad mindent de erzem es tudom hogy volt valami.

Nem tudom mi tevo legyek... Probalok ugy tenni mintha semmi sem tortent volna de nem megy! Nem tudok igy vele elni...mit tegyek?! Maradjak es turjek nyeljek a gyerekeim miatt,vagy menjek es hatha nyugodtabb eletet elnek??!

2017. dec. 27. 14:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Tudom nem szep dolog es soha nem is csinaltam ilyet de beszeltem a novel (igaz all.. Neven) es o is csupa olyan dolgokat irt ami ra igaz! Ez mind kiderult mert kozben a parom beszelt vele a neten! Es a no mindent elkukdott neki! De akkor is tagad mindent... Es mindig az a valasza hogy "hogy legyen alapja ennek az egesznek akkor meg is teszi" kesz vicc
2017. dec. 27. 15:11
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor maradj vele. Úgy sem hagyod el mert mindig találsz majd egy kifogást.
2017. dec. 27. 15:15
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek mellett még hagyod, hogy csaló... Meg is érdemed, ha nem hagyod el.
2017. dec. 27. 15:16
 14/32 A kérdező kommentje:
Igazatok van
2017. dec. 27. 15:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező egy ilyen döntés meghozatala Sosem volt könnyű.Sokan nem is tudják meghozni, inkább megvárják, amíg a másik fél lép le idővel.A gyerekeknek meg rosszabb lesz, ha azt látják milyen boldogtalan vagy az apjuk mellett.És így a férjednek is csak megadod a lehetőséget, hogy porig alázzon még jó ideig,amit eléggé élvez is a leírtak alapján.Tényleg ez kell neked?

Szerintem gondold végig, hogy melyik a jobb, ha még most kiszállsz kevesebb sérüléssel, vagy jóval több kínlódás után még mélyebb sebekkel.

2017. dec. 27. 15:28
 16/32 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van! 😞 es igen nagyon nehez meghozni egy ilyen dontest! 14 eves korom ota vele vagyok!nem volt senkim rajta kivul. O volt mindenben az elso nekem! O a gyerekeim apja!

Es egyszeruen nehez elfogadnom hogy ide,erre jutottunk.eddig is voltak problemak(nem ilyenek es nem ekkorak,csak mint minden haznal vannak) de hol nincsenek kisebb nagyobb veszekedesek.de igy meg ez ido alatt miota vele vagyok soha nem voltunk,es soha nem ereztem igy magam!probaltam magamba beszelni hogy nincs semmi baj,csak lehet tenyleg en beszelem be magamnak de sajnos ez nem igy van! Es ezekszerint nem csak az en meglatasom szerint.

Tudom hogy nekem kell a dontest meghoznom ami higyjetek el nagyon nehez(foleg ennyi ido utan)

De viszont en sem tudok igy elni hogy minden nap ketelkedem benne akarmikor kiteszi a labat a hazbol.

Szeretem mert persze szeretem hisz nem 1-2 evrol van szo es a gyerekeim apja de ez igy nem elet ! Es olyan dontest kell hozzak ami a ket gyerekemnek is jo!

Megmondom az oszintet hogy az is vissza tart valamilyen szinten hogy ugymond nincs hova menjek.Anyosomeknal lakunk jelenleg mert a mi hazunkat eladtuk (nagyobb haz vetele miatt,csak az elado vissza lepett) edesanyamek egy kb.50nm-es lakasban laknak a tesommal es ket pici gyerekevel.

Nem tudom mi lenne a jo megoldas a gerekeknek es nekem is.

2017. dec. 27. 15:48
 17/32 A kérdező kommentje:

O persze tagad mindent meg mindig!azt mondja ninca kozottuk semmi es nem is volt nem is lesz..mert o nem hagyna minket mert szeret,meg nem er neki annyit egy no sem hogy a csaladja eljen stb.. Es tagadni is fogja ahogy ismerem! Es egyszeruen nem tudom mar mit mondjak neki... Nem tudom ezt az egesz helyzetet elfogadni n tudok igy elni vele! Boldogtalan vagyok igy nagyon(10 ev alatt soha nem ereztem ezt) nincs kihez forduljak,nincs kitol tanacsot kerjek ezert probalkoztam itt hogy valaki ugymond nyissa fel a szemem...

Nehez elfogadnom ezt az egeszet,nem tudok beletorodni ebbe a helyzetbe.

2017. dec. 27. 15:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég egyértelmű. Ha meg beszélni sem hajlandó komolyan, akkor azt a kapcsolatot tartja fontosnak, nem téged, csak nincs annyi vér a pucájában, hogy ki is mondja. Ő örülni fog, ha mentek.
2017. dec. 27. 16:43
 19/32 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy elhagyod mert neked ez így nem jó. Nézd meg hogyan reagál. A helyedben anyámékhoz mennék mert máshova nem tudsz. Aztán keresel valami munkát. Albérletet nem ajánlok mert 2 gyereket eltartani meg fizetni a rezsit meg albérletet nem lehetséges. Max ha 300 ezret keresel.
2017. dec. 27. 16:55
 20/32 A kérdező kommentje:

18-as..

Lehet van benne valami! 😞

Mert mondtam hogy ha ott hagyja ezt a munkahelyet akkor vissza allok en is a regi kerekvagasba es olyan leszek mint azok elott( mert az volt hogy en valtoztam meg,meg en arra gondoltam ezzel hogy igy bizonyitana hogy nincs kozottuk semmi) es azt kaptam hogy most 20-ig ledolgozza amit kell es csak addig van.

Ezzel ellentetben meg mindig ott van es mindig csak a kifogasok vannak hogy miert nem jon el onnan.hogy nincs mas munka stb..holott 9 evig voltak mas munkak. .

2017. dec. 27. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!