Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek v. maradjak? Házasság, pénz, intimitás.
Szeretnék rendet tenni a házasságunkban, amihez jól jönne gondolkodó emberek véleménye is. Előre is köszi. Sorban: 1) Hogyan kommunikálnátok, ha épp nincs jövedelmetek(átmeneti), így aztán szólnotok kell 2 szál sárgarépáért? A személyes (alap)igényeidről szó nincs, nem lenne arcom pl fodrászra kérni. Nincs a zsebemben pénz. Soha. Jelszó: úgyis együtt megyünk mindenhová. A férjem magára költ. Nem luxust, de táplálékkiegészítőket, egészségügyi dolgokat egy-egy ruhát vesz magának. Ha megkérem, húzódózás után nekem is megtenné, de annyira megalázó mindent kérni.... 2) Külföldön voltunk. Költséges volt, még alap, szűrt költségvetéssel is. Félig üzleti. Normális-e, hogy a felnőtt fiával laktunk egy szobában, vagy egy lakókocsiban, két ágyon végig. Közben nyüstölt a lakókocsis estéken, miért nem én alszom a fia mellett. Nem is értem.... A menet közben (külföldön) bekövetkező házassági évfordulónkon a gyereket nézegettem, Valentin napon szintén, azaz meg sem ünnepeltük. Nem szóltam, rosszul esett. Nagy dolgokra nem vágytam volna, de arra igen, hogy a két hónap alatt legyen már ilyen alkalmakkor 1-2 óra "mi" időnk, gyerek nélkül... 3) Ellátom a háztartást. Kint is így volt. Amíg meg nem kaptam, hogy először a gyereknek adjak kávét, reggelit, vitamint, ne neki. Megalázó volt. Teszem hozzá: gyerek alapvető viselkedési normákat nem tud, reggelente pl bárki orra elé köp, ha sleijmos, széthagyja a zsepkendőit, nem beszélget és ezt ki is jelenti stb. (Egy másik kérdésben kitértem rá is.)
Most itthon vagyunk, és el kellene döntenem, velük maradok-e. Férjem szerint semmi gond nincs, neki ez jó. Nekem nem. Hiányzik az intimitás és a figyelem, néha egy csoki, vagy csak az, hogy ne bírja már elnézni, hogy hetek óta el van dugulva a csap és hasonló igénytelenségek stb.... Két felnőtt férfiről van szó! Úgy érzem, annyi megbeszélhetetlen, vagy a férjem által egyszerűen lesz.rt problémám van, hogy menekülnék.... De még nem teljesen tiszta, mit tehetek én? Azon kívül, hogy most el fogok vállalni egy akármilyen munkát így 3 hónap semmi után, mert akkor legalább nem hallgatom, hogy megint kajának valót kell venni, ami pénz (szerintem jó lenne a vajaskenyér is, ha nem lennék, de így nagyon örülnek, hogy mindig van kaja...)
Nem bántásból de nem értem amiket leírtál. Szóval a férjednek van egy felnőtt gyereke? vagy közös gyereketek van vagy kinek van gyereke? És kivel él együtt a férjed? "Két felnőtt férfiről van szó!" És kivel voltatok külföldön?
Amit sikerült kihámoznom az alapján a férjed elhanyagol és semmibe vesz. A kapcsolatotok elején milyen volt a viselkedése? Mikor változott meg és miért? Ezek fontos kérdések. Lehet tévedek de aki ennyire basáskodó vagy nem is tudom mi lenne rá a jó szó annak a kapcsolat elején is hasonlónak kellett lennie. Én a helyedben (bár még soha nem voltam házas) maradnék amíg kicsit össze szedem magam anyagilag és külön költöznék. Vagy ha van hol meghúznod magad most is lehet lépni. Azonban egyenlőre a válást nem indítanám el. Megmutatnám neki milyen mikor nincs körbeugrálva és kivárnám hogy reagál. Ebből kiderülhetne hogy érdekled-e egyáltalán vagy csak jó ha van valaki aki rendbe tartja a házat. Mert nekem innen a leírás alapján úgy fest csak házinéninek vagy tartva.
nekünk közös a kassza (házasság nélkül is)
csak nagyobb kiadásnál kérdezzük meg a másikat (pl telefonvásárlás)
valentinnapkor te is meglephetted volna, pl otthoni romantikus vacsi
ha nem melózol akkor alap, hogy a háztartás a te feladatod
menjél akkor melózni, majad megsajnállak, hogy eltartanak, nem melózol, csak adni kell a családnak enni..szegény te
Én így nem élnék! Ettől sokkal többet érdemelsz
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!