Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek,7 év után menjek vagy maradjak?
Ha életed szerelme lenne, nem tetted volna fel ezt a kérdést.
Párkapcsolati/érzelmi függőség, sajnos ilyen is létezik. 7 év nagyon hosszú idő, főleg fiatalkorban. Szerintem tartsatok szünetet, élj olyan életet, amilyet akarsz és kívánsz, és meglátod, hogy melyik a jobb. :)
Szerintem mérlegelj. Gondold át tényleg, hogy mennyire szereted.Szereted? Úgy tényleg? El tudnád képzelni vele egy életen át? Azt akarod, hogy ő legyen veled? Őt szereted vagy azt, hogy 7 éve ott van melletted? Amúgy minden rendben megy?
Vagy nála fontosabbnak érzed, hogy szórakozz egy kicsit? A szórakozás után meg úgyis egy stabil kapcsolatot keresnél újra, de találsz-e majd ilyen jót? (Mert ahogy értettem a kapcsolat jó,csak te nem próbálgattál másokat és ez a baj)
Ha tényleg csak annyi, hogy kíváncsi vagy, akkor ezt le tudod győzni, el tudod kergetni. Ha viszont nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor...
Te tudod, hogy neked mi a fontosabb. Én tudtam magamról, hogy kíváncsi vagyok és nem kötöttem le magam eddig. Viszont sok ember van, akinek csak a párja volt az életében és velük maradtak. Nekik is biztos voltak ilyen gondolataik.
Te tudod milyen típus vagy.:)
Pont ez a baj, hogy el tudnám vele képzelni, mert annyira bízok benne... de azt hiszem ezt hívják langyos víznek, és félek hogy el megy mellettem az élet, de közben meg félek, hogy később megbánnám, hogy elhagytam. Ő már olyan mintha egy családtag lenne ennyi idő után, szinte minden emlékem hozza köt, de néha meg óriási bátorságot érzek magamban ahhoz, hogy elhagyjam... szörnyű érzés és az a baj, hogy ez már napi szinten feltör bennem
Egyébként köszönöm mindnekinek aki eddig válaszolt, jó objektív véleményeket olvasni és mindegyiknek látom az értelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!