Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés. Összejöttem egy sráccal szilveszterkor. Külföldön dolgozik, január végén megy vissza, és szeretné ha vele mennék. Menjek? Maradjak? Csak aktív szerepet vállalja.
Próbáld valamennyire megismerni a hónap végéig.
Ha ùgy itéled, jó srác és nem valami paraszt, akkor menj el vele.
Én is elmennék! Komolyan.
külföldre hová amugy?
26L
Ööö...ne?Nem vagyok meleg ezt szögezzük le.
De gondolj már bele,szilveszterkor összejöttél vele,és 1 hónap után kimennél vele külföldre?Alig ismered...vagy nem most találkoztál vele először?Mert akkor kicsit lenne más a helyzet,de szerintem nem jó ötlet,gondold ezt át alaposan.
Ez alapján amit írsz nekem az jön le hogy csak azért kellenél a srácnak hogy akit megdughat és aki mos-főz-takarít rá. Persze nem tudhatom hogy tényleg ez-e a helyzet, de én a helyedben nagyon meggondolnám! Egy hónap alatt nem lehet kiismerni senkit, szerintem korai még ilyenkor összeköltözni.
25/F
7/8 nagy nevettem rajtad:D
Es a kerdezonek: Dehogy menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!