Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés. Lehet komoly kapcsolat egy 18 éves passzív, és egy 39 éves aktív férfi között, ha mindent megteszek neki amit kér? 18/fiú
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 19:09
2/12 A kérdező kommentje:
Aham
2014. nov. 23. 19:12
3/12 anonim válasza:
Kizárt. Kihasznál, aztán amikor már nem vagy olyan hamvas és friss, eldob egy fiatalabbért.
4/12 anonim válasza:
Miért milyen ember ő aki ennyire magába bolonditott?
5/12 A kérdező kommentje:
Jó a teste, jó az ágyban, többször elmentem úgy hogy nem nyúltam magamhoz csak bennem volt. És határozott ember.
2014. nov. 23. 19:18
7/12 anonim válasza:
"Jó a teste, jó az ágyban, többször elmentem úgy hogy nem nyúltam magamhoz csak bennem volt. És határozott ember."
- Végül, de nem utolsó sorban... :D Ez amúgy szerintem csak testi vonzalom, fellángolás, nem igazi szerelem, máskülönben több személyiségre vonatkozó tulajdonságot írtál volna.
8/12 A kérdező kommentje:
Minden részletet nem írok ide, te tetszik ahogy bánik velem. Mint egy rosszlánnyal.
2014. nov. 23. 19:27
9/12 anonim válasza:
simán lehet :)
Ha mindketten szeretitek egymást :)
10/12 anonim válasza:
szerintem nem lehet, úgy bánik veled mint egy rosszlánnyal, ez nem azt mutatja hogy szerelmes. De szerintem te sem vagy az csak szexuálisan kell neked!
De te vagy vele te jobban el tudod dönteni, hogy hogyan viselkedik veled, mondta már hogy szeret?
Ha gondolod beszélhetsz vele erről a témáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!