Van itt olyan meleg fiú aki szeretne párkapcsolatot?
Hát a meleg társkereső oldalon leginkább szexet keres már mindenki, és elég undorító a közösség. Persze mindig jelen van egy kisebbség, amelyik komoly szándékkal akar ismerkedni, de azok vagy csúnyák, vagy pedig csak beetetnek a komoly szándékuk hangoztatásával, aztán jól átvágnak. De legyünk idealisták: biztosan vannak még olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint te. Ha nem is túl sokan sajnos.
Szóval a netes társkeresést semmiképpen nem ajánlom. Szóba jöhetnek még azok a bizonyos szórakozóhelyek, de sajnos ott sem az jellemző, hogy tiszta, komoly szándékkal mennek oda az emberek társat keresni. Ott is a szexre megy ki a játék.
Nem vagy könnyű helyzetben, viszont itt szerintem biztos vannak hozzád hasonló gondolkodású srácok, szóval lehet, hülyén hangzik, de az előző két alternatívához képest ez a kérdéskiírás talán a legésszerűbb lépés a részedről. Már csak az kell, hogy valaki lássa is.
Van, pl. én is, de nem könnyű, a társkereső oldalak sajnos nem a legjobbak erre a célra, "utcán" meg szinte lehetetlen ismerkedni...
24/f
Írhatsz.
Én is keresem azt a valakit.. de eddig semmi.
En is nagyon szívesen
,csak az a baj, hogy meg csak 16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!