Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már párt, de nem tudom honnan?
Az a baj hogy nem tudom hogy fiúkkal vagy lányokkal kezdjek el előbb ismerkedni, nem tudom hogy melyik nem vonz jobban, de még egyikkel sem volt szexuális kapcsolatom. Azt hiszem bi vagyok, de ez úgyis akkor fog eldőlni ha kipróbálom, egyenlőre úgy érzem hogy ugyanúgy le tudnék feküdni egy szép lánnyal mint egy fiúval.
Fiúval kezdeni azért lenne előnyösebb, mert ugye az a normális, viszont ha szétnézek az utcán akkor egyik pasi sem jön be annyira hogy úgy érezzem hogy hű de kellene :/ Voltam már azért szerelmes egy-két srácba (egyikkel sem jöttem össze hosszú távra) velük lehet hogy meg tudtam volna tenni.
De voltam már lányba is szerelmes, sőt egy illetőbe még most is egy kicsit szerelmes vagyok (de ez nem is fog elmúlni azt hiszem...)
Szóval már nagyon szeretnék járni valakivel igazi kapcsolatban. De a legrosszabb hogy nem tudom hogyan kezdjem, melyik nemmel? Elég félénk csaj vagyok emiatt.
Minden jó tanács jól jöhet :)
L
En azt javasolnám, h próbáld ki a járt utat es ha túl rögös taposás ki egy másikat...
Itt nehezen adják a kezedbe a megoldás kulcsát ( máshoz lenne eszük :D )
5-ös: Budapestről :)
Gyula, kösz, inkább nem :P
Ó az kár, elég messze vagy :/
5-ös voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!