Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek,7 év után menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Elfogulatlan véleményekre van szükségem. 7 éve vagyunk kapcsolatban, ő az első komoly pasim, neki már voltak előttem. Az utóbbi 3-4 évben egyre több pasi megtetszett, sokat fantáziáltam arról hogy milyen lenne velük, de sosem csaltam meg. De úgy érzem, hogy elmegy mellettem az élet és minden megmarad a vágyakozás szintjén. Az utóbbi évben többször is veszekedtunk, mert ő nagyon féltékeny, ha elmegyek a barátnőimmel bulizni már éjszaka szakítani akar velem, holott nem csalom meg! A munkám sem tetszik neki, mert nagyon sok férfi vesz körül és ő mindenkire féltékeny és azt akarja, hogy dolgozzak az eredeti szakmámban (műkörmös), mert ott csak nőkkel lennék. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy nem csak amiatt vagyok e vele, mert biztonságot nyújt? (Anyagi, “érzelmi”) Mostanában egyre többször gondolok arra hogy fiatal vagyok és mennyi élmény várhatna meg rám, de a másik pillanatban meg kétségbe esetten kapaszkodom bele. A szexet már régóta nem élvezem vele úgy ahogy azt kellene. Az a baj, hogy a barátnőimnek ha egyszer is panaszkodom róla, utána mindig azt kérdezik hogy miért vagyok meg vele? De közben a hétköznapok jók általában. Szüleim dettó, nem merem elmondani nekik hogy néha min megyek keresztül, mert egy egy veszekedesnel már ők is azon voltak, hogy jobb lenne nekem nélküle. Ő már családot akarna, de én nem érzem késznek magam erre, félek, hogy később megbánnám, de ugyanakkor Félek, hogy mi van akkor ha életem szerelmèt veszitem el? Annyira kavarognak bennem az érzések, remelem érthető a lényege. 25/L2017. okt. 20. 20:58
11/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna 95%-ban ugyanígy.
Csak 26N, 6 éves kapcsolat. És az én párom ennyire azért nem durva, hogy női munkahelyet akarjon nekem.
A többi stimmel, minden.
Egy ideje rágódok ezen, már neki is felhoztam. Ő igyekezett tenni, hogy jobb legyen.
De sajnos a családra én sem állok még készen, az általad leírt félelmeim miatt. (Mi van, ha később ez csak rosszabb lesz? Gyerekünk lesz, és kicseszek vele?)
Szakítani meg szerint az itt leírt félelmek miatt nem tudok/szeretnék. ( talán butaság lenne eldobnom valakit, aki ennyire szeret és törődik velem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!