Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Én azért nem látom ilyen borúsan a dolgokat. Mondjuk nagyban függ az egész szituáció attól, mégis min vesztetek össze. Ha nagyon komoly problémák merülnek fel, bárki meginoghat néhány pillanat erejéig, miközben azon gondolkodik, nem csinál-e hülyeséget. Egyébként attól, hogy már lehiggadtatok, ha nem telt el sok idő a veszekedés után, simán beszélhetett belőle a sértettség, dac, hasonlók. Sőt, olyan is van (bár az már annyira nem ilyen korban remélhetőleg), hogy az ember így akarja a másikból kicsikarni az érzéseket, hogy "szeretlek, nem akarom, hogy elhagyj". Ez egyfajta kis elégtétel is lehet.
Végső soron szerintem az a legtisztább, ha megmondod neki, hogy döntse el, mit akar. Te szereted, de könyörögni nyilván nem fogsz neki.
Valóban ismerni kéne a teljes szituációt, hogy miért vesztetek össze. Egy biztos, ha nekem valaki ilyet mondana, biztosan megremegne a kapcsolatba vetett hitem. Ha szeretek valakit, ilyet nem mondok neki. Szerintem üljetek le megbeszélni ezt a dolgot, mert ha nem változtattok, akkor még rosszabb is lehet.
29F
Miért ne maradhatnátok barátok?
Attól, hogy szétmentek, egyiktek sem lesz kevésbé jó ember egy fikarcnyit se... CSAK párként nem illetek össze, oszt jónapot.
Mondjuk, ha nem biztos a dolgában, akkor szerintem legjobb, ha különballag egy kicsit, oszt átgondolja a dolgot, amíg meg nem bizonyosodik a saját érzelmeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!