Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás: maradjak, menjek?
Egyrészt van egy testi problémája, részben van egy kis szexuális önbizalom problémája (ami valahol érthető), már egyszer el akart hagyni, és a merevedési zavarában benne van az is, hogy másra is vágyik olykor.
Részedről egy szex cset is megcsalás (bár próbálod tolerálni, mert nem hagyod el) és a te önbizalmad is megy össze.
Nem tudom megmondani, hogy ebből mi sül ki, de első blikkre nem sok jó.
Nem tudom a merevedési zavart okozó gyógyszer mennyire kiváltható mással. Túlsúly, cukor alapból gáz, tesztoszteron szint hááát nem csoda. Ez a testi része.
Lefogynia le kell az biztos, és méghozzá mozgással. Az jót tesz a tesztoszteronnak is.
A szexcset itt már inkább nosztalgia, a férfiúi vágyakozás. Láttunk már olyat, hogy egy férfi csak az asszonyra impotens (mert van ilyen, amikor már annyira érdektelen egy adott személyre) de erős a gyanúm, hogy a másik lánnyal sem menne sokra.
Kulcskérdés, hogy tud e maszturbálni??? (itt "bukik" le a merevedési zavar milyensége!)
Másrészt a szexcset még nem a világ, ha józanul belegondolsz, és félretolod kicsit az első felindulást rájössz te is. Ez még nem szakító/váló ok.
Azt mondja: nem jó veled a szex? És miért??? megnevez XYZ okokat, vagy csak egyszerűen "nem jó"? (unalom gyakorlatilag)
És még egy gondolat: nem így képzelted a házasságot.
Mindegy hogy képzelted, ezt engedd el, nem fontos, te mit képzeltél. Az hiba, ha ragaszkodsz egy ideához.
A kérdés úgy szól helyesen: Vele hogy tudom elképzelni a házasságot? Tudsz e legyinteni a szexcsetre? Tudsz e kivasalni belőle konkrétumot "miért nem jó a szex?"
Tudtok e ti ketten közösen (és aktívan is) dolgozni a merevedési zavarán?
Túlsúlyával akar/tud e kezdeni valamit?
Magyarul: alkalmazkodva a helyzethez át tudjátok e alakítani a házasságotokat és a mindennapi életeteket?
És együtt tudtok tudatosan programokat szervezni? (mi pl: moziba megyünk és vásárolgatunk, és sétálunk most hétvégén is)
Mert ha igen, akkor ez működhet még.
De hanem akkor ez ennyi.
És nem, ez nem új probléma. Nagyon nem. A második évben majdnem lelépett egy másik nővel! Az a probléma most is ami akkor volt. Csak akkor nem oldottátok meg!
Fontos meglátásom (ezek szerint ezt nem tudtam átadni az előzőben)
az, hogy ő szexcsetel az nem az ok! az csak tünet! az okot kell megkeresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!