Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vele vagy dobjam ki?
Figyelt kérdés
A barátommal kb.2 éve vagyunk együtt elég bonyolult dolog volt ahogy összejöttünk, és a korkülönbség is nagy köztünk viszont az érdeklődési körünk elég hasonló ezért én úgy gondolom, hogy alapvetően jó párost alkotunk. Viszont tudni kell róla hogy nagyon nehéz természetű konok és a saját férfi büszkesége a legfontosabb. Na már most az történt, hogy én viszont elég féltékeny típus vagyok ezért mindig meg szoktam nézni a netes előzményeit de soha nem találtam semmi különöset, egészen múltkorig amikor is láttam hogy facebookon két lánnyal beszélgetett kértem hogy lépjen be a fiókjába hogy megnézhessem, de a levelek nem voltak sehol, nagyon kiakadtam veszekedtünk azt mondta nem írt nekik semmi különöset én meg erre, hogy nem hiszem el mert akkor nem kellett volna kitörölni, több napig rágódtam mindig visszatértem a témára kérdezgettem mindenről amig végül bevallotta, hogy azt írta nekik, hogy szexi a képük, ezen megint kiakadtam. Azt hozzá kell tenni, hogy találkozgatni szerintem nem találkozott egyikkel sem de ez az egész magában is elég kiakasztó. Végül valahogy mégis kibékültünk..de bántott a dolog és azt gondoltam ma este hogy elkérem a jelszavát, gondolván hogy így majd úgysem ír többit ilyen lányoknak. Ezt mondtam neki de azt mondta nem adja oda mert magányügy, én meg erre hogy de én is odaadom, de nem akarta.A dolog még nagyobb szépséghibája, hogy én emlékeztem, hogy az előző párja tudta a jelszavát ő meg még ezt is tagadni akarta pedig emlékszem hogy mesélte, erre azt mondta, hogy lehet megvolt neki,de nem ő adta oda hanem feltörte vagy kitalálta, én meg ezt nem hiszem el. Mikor idáig eljutottunk felálltam és eljöttem haza. Nem tudom mit csináljak, hogy bízzak meg benne ha így hazudik meg titkolózik? Miért nem lehet odaadni azt a hülye jelszót ha állítólag már nem irogat senkinek? Ez most a férfi egórol szól hogy most akkor "már csak azért sem" mert én tönkre akarom tenni a függetlenségét vagy arról hogy tudjon tovább csajozni? Az a legjobb hogy most tuti nem fog keresni mert ilyenkor mindig ezt csinálja nem beszél velem viszont én sem akarok engedni és én menni hogy beszéljük meg mikor ő a köcsög VELEM. Segítsetek!
Hány éves vagy, hogy ilyen fontos neked ki mit csinál facebookon? 12-14?
Ezeknek a mai bunkóknak van pofájuk más nőknek írni a facebookon. Szégyeljék magukat!
2013. júl. 27. 00:38
2/17 anonim válasza:
Te vagy féltékeny, ezt le is írtad. Vagy ez normális? Itt a probléma, ha bíznál benne, meg ha bíznál magadban ,nem érdekelne mit írogat másoknak. Azért titkolózik előtted mert balhézol vele ha kiderül. A férfiak nem csak egy nőt találnak szexinek a világon. Ez akkor is így van és így normális ha te kiakadsz rajta. A jelszava meg tényleg az ő privát dolga. Egy idő után én sem keresnélek ha ilyesmin vesznénk össze, hogy féltékenykedsz.
2013. júl. 27. 00:38
3/17 anonim válasza:
Ocsmányság másnak a személyes dolgaiban kotorászni.
2013. júl. 27. 00:52
4/17 A kérdező kommentje:
3:Tudom hogy nem szép dolog más fiókjában turkálni, de a történtek után érthető szerintem:/ 2:a vicc az hogy amikor leültünk ezt megbeszélni úgy kezdtem, hogy ez az egész azért van-e (hogy törli a leveleket előzményeket) mert én túl féltékeny vagyok? erre azt mondta hogy szerinte nem vagyok túl féltékeny csak annyira mint más lányok. és persze természetes hogy más lányokat szexinek tart de ha egyszer együtt vagyunk akkor miért szükséges hogy ezt közölje is velük? pláne hogy nem is tudni hogy tényleg ezt írta-e. Amúgy a féltékenységem több dologból ered abból is pl. hogy egyszer kamufacebookkal rányomultam ahol simán találkozott volna a csajjal már le is beszéltük a randit kb három levélre volt hogy szerelmet valljon
2013. júl. 27. 01:06
5/17 anonim válasza:
A barátod se ártatlan, de te teljesen paranoiád vagy. Körülbelül az jön le, hogy élni nem hagyod szegényt,ezek után akármennyire is gerinctelenség, de nem hibáztatom, hogy másoktól próbál vigaszt kapni. Azt tanácsolom, hogy üljetek le és beszéljétek át ezt az egészet, mivel a barátod kicsapongása, és a te üldözési mániád is orvosolható lehetne rendes kommunikációval.
2013. júl. 27. 02:02
6/17 anonim válasza:
úristen...hány évesek vagytok ?! úgy őszintén !!!!!
2013. júl. 27. 11:05
7/17 A kérdező kommentje:
én 20 barátom 36 ..
2013. júl. 27. 11:27
8/17 anonim válasza:
Nem csoda hogy elege van belőled. De az alapján amit utólag leírtál már valószínű csak azért van melletted mert kényelmesebb neki mint egyedül lenni. Ha egyébként jól kijöttök akkor 36 éves korban már szerintem normális hogy valaki ezzel megelégszik és nem kell neki a nagy rózsaszín köd sokadjára. Neked viszont lehet hogy még kell, ezt te döntsd el.
A féltékenységed nem abból ered hogy kamufacebookkal rányomultál ,hanem már az azt bizonyítja hogy féltékeny vagy. Már az aknamunka volt a kapcsolatnak.
2013. júl. 27. 11:40
9/17 A kérdező kommentje:
Mi az amiből leszűrhető ez hogy csak azért van velem, hogy ne legyen egyedül?
2013. júl. 27. 11:43
10/17 anonim válasza:
Ha kamu facebookkal felszedted, az talán erre utal. Talán nem ,mert vagy sejtette hogy te vagy vagy csak viccesnek találta és hülyítette a kamu facebookodat.
Lehet hogy az túlzás amit írtam, nem úgy kellett volna fogalmazni hogy csak kényelemből. De azt akartam írni hogy ő már valószínűleg nincs belédzúgva, (akkor például keresne egy idő után). De enélkül is lehet jó egy kapcsolat 36 éves korban, 20 éves korban viszont lehet hogy neked még a szerelem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!