Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
A barátomnak mondtam hogy nem szeretném ha nélkülem menne bulizgatni, erre elment. Azt mondta nem szeretné ha lemennék bulizni viszont nagyon van hozzá kedvem. Maradjak itthon hátha példának veszi, hogy én itthon tudok maradni vagy menjek hogy tudja nem uralkodik felettem? Mit gondoltok?2013. júl. 13. 16:45
1/12 anonim válasza:
Mi az h nem akarja h menj...o.O
Azért, ha kicsit a haverokkal akar menni, szebben is meg lehetne mondani...ez így gáz..fura..
3/12 anonim válasza:
Elég fsaza egy kapcsolatod van...
4/12 anonim válasza:
ha ő megy te is menj...ne akard h uralkodjon rajtad, most csak bulizni nem enged aztán majd a barátaidtól is elkezd tiltani és végül már csak a családod marad akiktől úgyszintén próbál majd elszakítani. tapasztaltból mondom 25F
5/12 anonim válasza:
menj bulizni, de ne oda ahová ő
6/12 A kérdező kommentje:
Ő ma nem megy viszont lemerném fogadni hogy "véletlenül" lesznek lent megint haverjai akik a közelemben lesznek és figyelnek
2013. júl. 13. 16:51
7/12 anonim válasza:
Így megfog csalni, ha nem engedi, hogy vele menj akkkor nem nagyon szerethet téged.
8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy nem tudja magát mellettem eléggé elengedni
2013. júl. 13. 16:56
9/12 A kérdező kommentje:
Eléggé félek is tőle hogy megcsalna és ezért nem szeretném hogy nélkülem járogasson el, viszont azt sem hogyha elmegy akkor inkább letagadja
2013. júl. 13. 16:57
10/12 flora08 válasza:
Ő elmehet, te meg nem? Miért kéne neked otthon ülni és várni rá? Ez úgy fel tud idegesíteni. Mindegy, én ezt sosem értettem, de valószínű már nem is fogom. Én már csak azért is elmennék bulizni. Menj el a barátaiddal, érezd jól magad :) semmi joga kiakadni rajta. Amúgy miért nem akarja, hogy bulizni menj? Nem bízik benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!