Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak? Menjek, vagy maradjak?
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal. De már korántsem az a kapcsolatunk, ami régen volt. A barátom 5 és fél évvel fiatalabb nálam, 26 éves, én 31 múltam - és én vagyok az első komoly kapcsolata, előttem csak kalandjai voltak. Kb. másfél évvel ezelőttig rendben voltunk, szerelem volt, éreztem is a szerelmét. De mostanában nagyon kifordult önmagából... folyton azt emlegeti, hogy Ő rájött, hogy Ő még élni akar - és ezt nem úgy érti, hogy csajozni, hanem haverozni, bulizni, utazgatni. Ezek szerintem csak kifogások, mert mellettem is ugyanúgy haverozhat, meg bulizhat - utazgatni meg én is imádok mindenfelé. Nem tudom mi jött rá, de már sokszor érzem azt, hogy szinte elege van belőlem, bármit mondok, semmi nem jó, sokszor tök flegma velem, meg mindenen felkapja a vizet.
De közben azt mondja, Ő nem akar szakítani, azt mondja, örökre velem akar lenni. Közben meg látom rajta, hogy hajtja a vére még.
Szerintem azt várja, hogy én mondjam ki...
Szakítsak vele szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!