Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narcisztikus lenne a pasim? Mit csinaljak? Dobjam vagy lehet valamit tenni?
igen az.
és emelett mocskosul nagyképű.
kicsit oylan mint shaldon az agymenőkből.
én nemigen folytatnám vele a dolgot.
Hadd essen le neki, ohgylehet hogy mindneben jó, meg tökéletes, de engem mégsem tudott huzamosabb ideig megszerezni.
A megadott számok alapján nagy melleid vannak, aki kicsinek mondja, az nem normális vagy rossz a szeme.
Van néhány hasonlóság a srácod és köztem. Nekem is jó ment a suli és a munkában is sikeres voltam. Sőt, még bringával is jártam dolgozni és nem is lassan. Viszont én olyan helyeken dolgoztam, ahol világszínvonalú munkát kellett letennem és ezt nem lehet mindig csuklóból kirázni. Sikerült, ezért büszke lehettem magamra, de azt is láttam, hogy sokat kellett tanulnom és fejlődnöm a munka közben.
Még azt is tudom, hogy az ágyban is jó vagyok! (Az exem akart velem félrelépni!)
De tudom, hogy hiába vagyok nagyon sok dologban nagyon jó, vannak ezekben is jobbak nálam és nagyon sok dologhoz nem értek. És hiába vagyok zseni és élsportoló, ettől még nem leszek jó és szerethető ember. A párod nem értette meg, hogy a sikerei miatt még nem ő lesz a főnyeremény. Biztos vagyok benne, hogy fiatal (20-as) és még nem kellett a határait megéreznie.
Azt javaslom, hogy keress egy bringás versenyt és győzd meg, hogy induljon rajta. Leutaztok pl. a Bükkbe vagy a Mátrába egy hétvégére. Nagyon el fogják kenni a száját. Persze azt fogja mondani, hogy akik megelőzték, azok mind profik. Ez nem igaz. A mezőny 99%-a munka mellett edz. Egy-két versenyen jó esetben a középmezőnyben fog végezni. Ez helyre fogja tenni az egoját.
Szerintem hagyd a p*csába!
Aki erre a cickókra azt mondja hogy kicsi, nem komplett! Már alapból ha valaki van olyan bunkó, hogy azt mondja egy mellre, hogy kicsi, az felejtős.
Ez meg hogy ajnározza magát...első barátom is iylen volt. Megmondtam neki, hogy miylen jól áll neki az öltöny, és a válasz: "hát, igen.. tudom" Istenem, ettől a mai napig felfordulok....olyan nehéz manapság szerénynek lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!