Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradjak vele vagy dobjam ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés
A barátommal kb.2 éve vagyunk együtt elég bonyolult dolog volt ahogy összejöttünk, és a korkülönbség is nagy köztünk viszont az érdeklődési körünk elég hasonló ezért én úgy gondolom, hogy alapvetően jó párost alkotunk. Viszont tudni kell róla hogy nagyon nehéz természetű konok és a saját férfi büszkesége a legfontosabb. Na már most az történt, hogy én viszont elég féltékeny típus vagyok ezért mindig meg szoktam nézni a netes előzményeit de soha nem találtam semmi különöset, egészen múltkorig amikor is láttam hogy facebookon két lánnyal beszélgetett kértem hogy lépjen be a fiókjába hogy megnézhessem, de a levelek nem voltak sehol, nagyon kiakadtam veszekedtünk azt mondta nem írt nekik semmi különöset én meg erre, hogy nem hiszem el mert akkor nem kellett volna kitörölni, több napig rágódtam mindig visszatértem a témára kérdezgettem mindenről amig végül bevallotta, hogy azt írta nekik, hogy szexi a képük, ezen megint kiakadtam. Azt hozzá kell tenni, hogy találkozgatni szerintem nem találkozott egyikkel sem de ez az egész magában is elég kiakasztó. Végül valahogy mégis kibékültünk..de bántott a dolog és azt gondoltam ma este hogy elkérem a jelszavát, gondolván hogy így majd úgysem ír többit ilyen lányoknak. Ezt mondtam neki de azt mondta nem adja oda mert magányügy, én meg erre hogy de én is odaadom, de nem akarta.A dolog még nagyobb szépséghibája, hogy én emlékeztem, hogy az előző párja tudta a jelszavát ő meg még ezt is tagadni akarta pedig emlékszem hogy mesélte, erre azt mondta, hogy lehet megvolt neki,de nem ő adta oda hanem feltörte vagy kitalálta, én meg ezt nem hiszem el. Mikor idáig eljutottunk felálltam és eljöttem haza. Nem tudom mit csináljak, hogy bízzak meg benne ha így hazudik meg titkolózik? Miért nem lehet odaadni azt a hülye jelszót ha állítólag már nem irogat senkinek? Ez most a férfi egórol szól hogy most akkor "már csak azért sem" mert én tönkre akarom tenni a függetlenségét vagy arról hogy tudjon tovább csajozni? Az a legjobb hogy most tuti nem fog keresni mert ilyenkor mindig ezt csinálja nem beszél velem viszont én sem akarok engedni és én menni hogy beszéljük meg mikor ő a köcsög VELEM. Segítsetek!

2013. júl. 27. 00:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mert neki az tök kényelmes,hogy van egy 20 éves kis fruska,aki oda-vissza van érte...mellesleg ha megunja a hisztijeidet,simán kidob,úgy hogy még köszönő viszonyba se lesztek...vagy ha akad egy korban hozzá illő éretteb nő,nos,te akkor is repülni fogsz...,ezért keresgél
2013. júl. 27. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a baj a féltékenykedéssel, hogy aki keres az talál. A párod eredeti szándékait úgy sem tudhatod meg mert nem látsz a fejében, de ha féltékeny vagy akkor tutira megtalálod mibe köthetsz bele. Mért úgy köszönt annak a csajnak stb. Negatív szűrőn át nézve még akkor is találhatsz hűtlenségre utaló dolgokat ha valójában nincs hűtlenség.
2013. júl. 27. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
most nem azért...ha jól értelmezem amit írtál,2 éve,azaz 18 éves korod óta vagy vele...nem lenne jobb inkább élni a saját korosztályoddal,mintsem elpazarolni az éveidet egy majdnem 40 éves pasi mellett?
2013. júl. 27. 11:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jobb lenne ha a saját korosztályomban keresgélnék de egyszerűen nem bírom elviselni a gondolatot hogy többet nem lehetek vele nem tudok szakítani vele nem bírnám ki hogy ne keressem
2013. júl. 27. 12:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert? Kapcsolatfüggő vagy? Vagy félsz a magánytól? szerintem 20 évesen akadna bőven jelentkező...olyan is,aki gondolkodás nélkül megadná a face-jelszavát...:-)
2013. júl. 27. 12:04
 16/17 A kérdező kommentje:
hát ez aranyos:D biztos lenne nem mondom, hogy nem, csak hát nem tudom azért eléggé hiányozna
2013. júl. 27. 12:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát, így utólag persze, hogy megengedhető eszköznek tűnik. De ha mondjuk a srác nem kacsingatott volna félre, akkor a kamu féjszen meg a kutakodáson meg a paranoián nagyon berágott volna, jogosan.

Úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat így nem fog menni: Ő más csajok iránt is érdeklődik, te meg mint egy detektív jársz a nyomában.

2013. júl. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!