Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?
Parommal 14eve egyutt vagyunk 10eve elunk egyutt.Van ket lanyunk egy 9eves es egy lassan 3honapos.Az lenne a problemam,hogy a bizalmam megingott 10ev utan most egyszer.Lassan 8honapja uj munkahelye van.3-4 honapja viselkedese megvaltozott.Telefonjat dugdossa,telefonon ha beszel kimegy,viszi magaval a furdobe a telefonjat,uzeneteit toroli.teljesen rideg tavolsagtarto velem minden teren!
Probaltam veleegbeszel i hogy mi lehet a problema de mindig falba utkozom es nincs semmire valasza,elfordul tolem hatat fordit.Ha beszelgetunk is az csal abbol al hogy en beszelek o hallgat es nyomkodja a telefont.semmit nem mond csak hallgat.Van egy no(egyutt dolgoznak)akivel mindent megoszt meg a csaladi dolgokat is.A multkor voltam a munkahelyen es arra mentem be hogy a ferjem salja volt a no nyakaban,a no azt sem tudta hogy merre hova nezzen...mindent megtett hogy a tekintetunk ne talalkozzon azzal ellentetben hogy ezek elott mindig beszelbetett...
Voltak meg arra utalo jelek hogy volt valami kozottuk!😞 persze a parom tagad mindent de erzem es tudom hogy volt valami.
Nem tudom mi tevo legyek... Probalok ugy tenni mintha semmi sem tortent volna de nem megy! Nem tudok igy vele elni...mit tegyek?! Maradjak es turjek nyeljek a gyerekeim miatt,vagy menjek es hatha nyugodtabb eletet elnek??!
19...
En is erre gondoltam hogy ezt mondom neki ez jar az eszemben par napja.habar tudom mit varjak! Ugyis az a valasz hogy akkor menjunk(mert o azt gondolja hogy ugysem hagyom itt)
Meglatom hogy hogy reagal a szerint hoznom kell egy dontest mert ez igy nem mehet tovabb mert en nem birom.mert en csak tonkre teszem magam idegileg es lelkileg is.es ezt nem szeretnem sem a gyerekeket ebben nevelni.
En is erre gondoltam hogy ha volt is tenyleg kozottuk valami az o csak kalandnak gondolta es nem ugy hogy komolyabban hogy elhagyja a gyerekeit montam is neki hogy o en szerintem azt gondolja,hogy hibaba esett amit nem tud persze vissza csinalni (meg ha akarna is de kehetseges hogy nem).es rajott hogy mi vagyunk a csaladja aki mindig mellette volt/van.
Mert miutan elbeszelgettem vele(vagyis en beszeltem o hallgatott)ugy vettem rsure mintha vegett vetett volna ennek az egesz viszonynak(ha volt valami)a viselkedesebol es a no viselkedesebol,kiirasaibol...mert a no kiirt olyan dolgokat amik arra utaltak hogy szakitott a baratjaval.
Meg mikor irtam hogy beszeltem a novel(al neven,tudom csunya dolog de mas nem jutott eszembe)ott is irta hogy most szakitott a baratjaval! Es azert gondolok itt az en paromra mert pl.olyan dolgokat irt amik ra igazak.(irta a ferjem becenevet ahogy szolitjak abban a faluban ahol dolgozik,hogy nem ott lakik ahol o,(mert ugye mas faluban lakunk)irta hogy pont most irt a volt baratja es pont akkor beszelgetett a parommal uzenetben,akkor a parom tesoja elotte valo nap bilizott es egy kicsit becsiccsentett es irta a no hogy azert szakitottak mert a volt baratja nem tudott elmenni a talalkara mert a tesojaert kellett menjen mert berugott) pl. Ezek a dolgok...
Ezeket mondta m a paromnak es mindenre tudott valaszt adni (honnan tudom hogy irt(onnan hogy akkor mondtam nekinhogy szamoljon le es ugyam az lesz minden mimt regen es a parom irta neki hogy masnap leszamol erre a no mondogatta hogy ettol jobb lesz?! Stb..csak mar kozben ahogy irt a no a parom megse nezte hanem torolte es vitte magaval a furdobe a telefont es ott beszelgettek tovab, pont akkor irtak mert vegig lattam olvastam csak utana mikor rajottek hogy latom a parom jelszot valtoztatott)honnan tudom hogy o rola van szo?!(onnan hogy a parom elotte valo nap mondta hogy hogy nevezik ott ot..es a nonpont azt irta) akkor a parom azt mondta hogy nem azt facebookjat hasznalja (kozben pedig en is azon beszeltem vele es o is ugyan azon beszelget vele)mikor rakerdeztem hogy akkor o miert azon beszel vele hallgatas volt a valasz...
Ertetek engem... Szoval tuti hogy azzal a novel volt
Mondtam neki hogy nwkem ez igy nem jo!
Az volt a valasz hogy akkor koltozzek fel egy kicsit a szuleimhez vagy nem tudja mit mondjon hogy nwm tud ra semmit mondani 😥hmm ugy latszik elenged hamar... Ahogy irtam is ezek elott
Nem nincs semmi rendben azzal hogy ha volt is kozottuk valami(mert persze tagadja meg mai napig es azt mondja hogy csak barati kapcsolat vokt/van kozottuk)es ha meg csak egy kaland is volt! Mar csak azert sem mert 1...hogy bennem ejtett egy olyan sebet amit most ugy erzek hogy sosem fog elmulni 2...hogy lealacsonyitott egy olyan novel (mert a no nem kulomb mint en!soott!!)
O mint mondtam tagad! De ismerem foleg ennyi ido utan! Es o vegletekig tagad mert ilyen termeszetu! 😟
...mert a nő nem különb mint én. Sőt!...
És ha különb lenne akkor minden oké, akkor érthető hogy megcsal?
Te nagyon buta nő lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!