Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek a párommal, mikor mérges vagyok a túlóra miatt?
Néha (havonta 1-2-szer) a párom főnökének el kell mennie munkaügyben egy messzebbi városba, az egész program olyan 4-5 óra.
Ehhez állandóan elrángatja magával a páromat, ami nem is lenne nagy gond, ha nem 4 óra körül indulnának (4-ig van a párom munkaideje) így viszont, mire hazaér 8-9 körül este, már nagyon zabos vagyok, amivel megbántom...
NEM a páromra haragszom, hanem a helyzetre meg a főnökére. NEM támadom le, szóba se hozom a dolgot, NEM puffogok látványosan, egyszerűen látja rajtam hogy valami nem klappol, ha pedig rákérdez, akkor hazudni nem akarok. Elmondom, hogy a főnöke nem normális, elegem van belőle (ez a túlóra csak hab a tortán), stb.
A párom meg teljesen magára veszi.. de ezt nem akarom.
Utólag persze mindig sikerül megbeszélni, és nem marad tüske, de én akkor se szeretném megbántani, mikor fáradtan hazaesik.
De akkor mit tehetnék?
Tetessem magam jókedvűnek? Sose tudtam előtte színészkedni... Vagy mi?
KÖSZÖNÖM!
Igen, tudom, épp ez volt a kérdésem: hogy hogyan? Én szeretnék jókedvű és kedves lenni vele, de úgy felhúz ez a dolog, főleg mikor meglátom, hogy milyen fáradtan esik haza...
Amikor felhiv h keson er haza, aznap este elmesz shoppingolni/ baratnozni/ moziba/konditerembe... igy egyszerre ertek haza, faradtan, es nem lesz energiad razuditani a mergedet. ;-)
A kerdesre valaszoltam :-)
Ez szánalmas, most komolyan.
HAVI 1-2 alkalom?
Exem HETENTE 2-3x járt le a világ másik felére, mert a főnöke szerint ő volt "a legalkalmasabb", hogy felügyelje a többiek munkáját.
És ez HOL túlóra?! Akkor lenne az, ha minden nap ott kéne egye a fene.
Egyébként végtelenül sajnálom a kedvesedet, amiért nem elég, hogy mennie kell, még ilyen ostoba hisztérikával él együtt. :(
"aznap este elmesz shoppingolni/ baratnozni/ moziba/konditerembe..."
Egész nap rohangálok, örülök, ha este lyuk van a fenekemen, és ülhetek békében :D
Örülök, hogy jobban tudod, mit érez a párom, mint ő maga!
"A párodnak nincs szája, hogy nemet mondjon a főnökének? "
Próbálta már, de akkor nem kapott úgy fizetést utána..
Próbáltam már, de mivel rosszkedvűen ér haza, semmi hangulata ilyesmihez egyből.
Lehet, hogy trollkodásból írtad, de esküszöm ezt ki fogjuk próbálni, nagyon jó :D
Neked is örülök, hogy jobban ismered, mint én! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!