Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkedjek a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek a párommal, mikor mérges vagyok a túlóra miatt?

Figyelt kérdés

Néha (havonta 1-2-szer) a párom főnökének el kell mennie munkaügyben egy messzebbi városba, az egész program olyan 4-5 óra.

Ehhez állandóan elrángatja magával a páromat, ami nem is lenne nagy gond, ha nem 4 óra körül indulnának (4-ig van a párom munkaideje) így viszont, mire hazaér 8-9 körül este, már nagyon zabos vagyok, amivel megbántom...

NEM a páromra haragszom, hanem a helyzetre meg a főnökére. NEM támadom le, szóba se hozom a dolgot, NEM puffogok látványosan, egyszerűen látja rajtam hogy valami nem klappol, ha pedig rákérdez, akkor hazudni nem akarok. Elmondom, hogy a főnöke nem normális, elegem van belőle (ez a túlóra csak hab a tortán), stb.

A párom meg teljesen magára veszi.. de ezt nem akarom.

Utólag persze mindig sikerül megbeszélni, és nem marad tüske, de én akkor se szeretném megbántani, mikor fáradtan hazaesik.

De akkor mit tehetnék?

Tetessem magam jókedvűnek? Sose tudtam előtte színészkedni... Vagy mi?

2017. dec. 20. 13:27
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!

Igen, tudom, épp ez volt a kérdésem: hogy hogyan? Én szeretnék jókedvű és kedves lenni vele, de úgy felhúz ez a dolog, főleg mikor meglátom, hogy milyen fáradtan esik haza...

2017. dec. 20. 15:43
 42/54 anonim ***** válasza:
86%
Hogy hogyan legyál kedves vele ilyenkor? Erre pofonegyszerű a válasz. Önkontrollról hallottál már? Dühöngd ki magad mielőtt hazaér, ne őt terheld feleslegesen.
2017. dec. 20. 16:40
 43/54 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg teljesen igazad van kérdező... Én is hasonló helyzetben élek és tudom mennyire rossz mikor nem tudsz közös programot tervezni mert nem tudod épp mikor jön rá a góréra az agymenés. esetemben annyival rosszabb a helyzet, hogy ők általában külföldre mennek, Ausztria, Svájc, Németiország, ami már alapból nem egy délután. Szóval megértelek. nem veled van a baj, ahogy itt sokan írják!
2017. dec. 20. 16:46
 44/54 anonim ***** válasza:
94%

Amikor felhiv h keson er haza, aznap este elmesz shoppingolni/ baratnozni/ moziba/konditerembe... igy egyszerre ertek haza, faradtan, es nem lesz energiad razuditani a mergedet. ;-)

A kerdesre valaszoltam :-)

2017. dec. 20. 17:46
 45/54 anonim ***** válasza:
79%

Ez szánalmas, most komolyan.

HAVI 1-2 alkalom?

Exem HETENTE 2-3x járt le a világ másik felére, mert a főnöke szerint ő volt "a legalkalmasabb", hogy felügyelje a többiek munkáját.

És ez HOL túlóra?! Akkor lenne az, ha minden nap ott kéne egye a fene.

Egyébként végtelenül sajnálom a kedvesedet, amiért nem elég, hogy mennie kell, még ilyen ostoba hisztérikával él együtt. :(

2017. dec. 20. 17:47
 46/54 anonim ***** válasza:
80%
Csak a második oldalig olvastam, elnézést, ha ismétlek valakit. A párodnak nincs szája, hogy nemet mondjon a főnökének? Az tényleg nonszensz, hogy szórakoztatni van csak vele, menne vele, akinek 6 anyja van. De neked is irreálisak a félelmeid. Nem kötelező sem túlórázni, sem pedig a főnökkel utazgatni. Velem egy főnököm se csinálta ezt meg.
2017. dec. 20. 17:53
 47/54 anonim ***** válasza:
91%
Pedig ha frusztrált vagy,úgyis rá fog zúdulni a dühöd.Szerintem ilyenkor legjobb,ha a kedvencét főzöd,azzal várod haza.Ha nincs ehhez kedved,menj,fuss pár kört,vezesd le a feszültséget!Vagy míg hazaér,készíts magadnak egy szexi sminket,frizurát,ha hazaér,masszírozd meg,igyatok egy pohár bort,szeretkezzetek,akármi.Nem mindig,de néha így is lehet.
2017. dec. 20. 18:24
 48/54 anonim ***** válasza:
Párod ilyen esetekben vigyen magával táskában egy pár fej hagymát/fokhagymát, jól zabáljon be belőlük, és egész úton járassa a száját jó közel a drága főnök úr arcához. Egy két alkalom, és leszokik róla, hogy a párodat cibálja ilyen random utakra.
2017. dec. 21. 20:50
 49/54 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan viselkedj? Kedvesen. Erre pedig úgy tudod kondicionálni magad, hogy elképzeled, hogy a kedvesed egyszer csak elunja a havonta kétszer menetrendszerűen jelentkező palotaforradalmat és lelép, utána pedig nem lesz a földön senki, aki önként dalolva végig akarja asszisztálni harmincnaponta 2-3 alkalommal a hattyú halálát. Te is írod, hogy neki sem fogára való a helyzet. Ezek után társként valóban az a legjobb döntés, hogy mikor végre hazaesik még a te hisztidet is kezelje. Ha nem tud változtatni, akkor ez van, légy felnőtt és fogadd el, azon egyszerű okból, hogy élő ember nem viselné el rajta kívül, hogy egy önhibáján kívül eső dolog miatt még otthon is szenvedjen. Ha nem talál munkát, akkor ez van, nyelje le a békát, vagy költözzetek el a szomszédból, hogy ne azt lessék mikor vagytok otthon. Változtatni nem olyan nehéz, pláne ha végre elhiszed nekünk, hogy ezt épkézláb pasi nem tűrné el. Nem, a hiba nem a többség készülékében van, tudod ha mindenki szembejön az autópályán, feltehetőleg te vagy rossz sávban. Más is szereti a párját és szeret vele együtt lenni, de köldökzsinóron egészséges ember csak az anyaméhben van. Elképzelni sem tudom miként bírt idáig is elviselni, de minden tiszteletem az övé.
2017. dec. 22. 13:26
 50/54 A kérdező kommentje:

"aznap este elmesz shoppingolni/ baratnozni/ moziba/konditerembe..."

Egész nap rohangálok, örülök, ha este lyuk van a fenekemen, és ülhetek békében :D

Örülök, hogy jobban tudod, mit érez a párom, mint ő maga!

"A párodnak nincs szája, hogy nemet mondjon a főnökének? "

Próbálta már, de akkor nem kapott úgy fizetést utána..

Próbáltam már, de mivel rosszkedvűen ér haza, semmi hangulata ilyesmihez egyből.

Lehet, hogy trollkodásból írtad, de esküszöm ezt ki fogjuk próbálni, nagyon jó :D

Neked is örülök, hogy jobban ismered, mint én! :)

2017. dec. 22. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!