Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek a párommal, mikor mérges vagyok a túlóra miatt?
Néha (havonta 1-2-szer) a párom főnökének el kell mennie munkaügyben egy messzebbi városba, az egész program olyan 4-5 óra.
Ehhez állandóan elrángatja magával a páromat, ami nem is lenne nagy gond, ha nem 4 óra körül indulnának (4-ig van a párom munkaideje) így viszont, mire hazaér 8-9 körül este, már nagyon zabos vagyok, amivel megbántom...
NEM a páromra haragszom, hanem a helyzetre meg a főnökére. NEM támadom le, szóba se hozom a dolgot, NEM puffogok látványosan, egyszerűen látja rajtam hogy valami nem klappol, ha pedig rákérdez, akkor hazudni nem akarok. Elmondom, hogy a főnöke nem normális, elegem van belőle (ez a túlóra csak hab a tortán), stb.
A párom meg teljesen magára veszi.. de ezt nem akarom.
Utólag persze mindig sikerül megbeszélni, és nem marad tüske, de én akkor se szeretném megbántani, mikor fáradtan hazaesik.
De akkor mit tehetnék?
Tetessem magam jókedvűnek? Sose tudtam előtte színészkedni... Vagy mi?
Kár volt kiírnom a kérdést, ezen az oldalon úgyis az a divat, hogy minél kevesebb időt töltsünk együtt a párunkkal, mert #személyestér meg #szabadság..
Ezzel nincs is baj, de azzal már igen, hogy lassan ciki lesz, hogy én meg igenis szeretnék együtt lenni a párommal.
Az meg szomorú, hogy normális dolog 9-kor hazaesni...
Apám is így kezdte, hogy csak néha bent maradt tovább. Mire 10 lettem, már alig láttam, szépen tönkrement a családi életünk, meg a házasságuk anyámmal, és elváltak, én meg 5-6 éves korom óta nem tudtam apámmal minőségi időt tölteni, mert mindig dolgozott.
Tényleg rettenetes lehetek, amiért a párommal nem akarok ugyanide jutni, a gyerekünknek nem akarom majd ezt.
Tényleg át kéne go dolnom, hátha jó így. Anyám is élvezte!
A főnökéből van elege. Amúgy tudunk külön is meglenni, persze, de NEM munka miatt, és nem úgy, hogy 4-kor telefonál, hogy bocsi, ma 9-ig nem látsz...
Itt mindenki ujjongva örül, ha már pakol össze melóban, hogy végzett mára, indulna haza, majd közlik vele, hogy akkor most mehet egy 5 órás útra?
Ez tényleg ennyire normális?
Amiket te össze hordasz, az iszonyú végletes. Igen, időt kell tölteni a párunkkal, de havi 2 alkalom mikor 9-kor esik haza, nem szabad problémát jelentsen. Attól még a hónap többi 28 napján együtt lehettek, programozhattok, együtt vacsorázhattok, és nem 9-re esik haza stb.
Ha sűrűn előforduló dologról lenne szó érthető lenne a kiakadásod, de havi 2 alkalommal nem. Apád ügye teljesen más dolog, ne keverd bele.
Nem újjongva örül, de ilyen ritkán ez elfogadható. Ennyi.
Ha meg elege van a főnökéből, mindja meg neki, hogy mi a baja, lehet csak ennyi kellene, hogy változzon a helyzet, vagy keressen másik munkahelyet.
Mondta neki ezerszer, mindig megígéri hogy akkor mostantól reggel indulnak.
Mellesleg SEMMI értelme ott lennie, csak a főnök unatkozna egyedül a kocsiban.. még ha értelmes dolog miatt kéne mennie, az egy dolog lenne, de így...
Plusz emiatt még egy nagy halom dologgal szivatja a párom, eléggé a bögyömben van az ember.
A "ritka" szó értelmezéséről meg akkor mások a fogalmaink.. amúgy átlagot írtam, most pl a hónapban harmadszorra mentek tegnap.. végülis nem készülgetnénk a karácsonyra, meg semmi ilyesmi.
Miért lenne más apám? Írtam, ő is így kezdte, hogy csak egyszer-egyszer ráhúz kicsit a munkaidőre :) csak ritkán....
Írtam már, hogy neki is elege van ebből :) és egyetért velem.
Azt viszont nem írtam sehol, hogy ne lenne hobbink.
Esetleg valaki tudna a kérdésre is válaszolni, a részletekbe való belekötésen kívül?
Felfogtam, egyedül fogok meghalni és sz$$r vagyok, amiért szeretnénk együtt lenni a párommal.
Lapozhatnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!