Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkedjek a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek a párommal, mikor mérges vagyok a túlóra miatt?

Figyelt kérdés

Néha (havonta 1-2-szer) a párom főnökének el kell mennie munkaügyben egy messzebbi városba, az egész program olyan 4-5 óra.

Ehhez állandóan elrángatja magával a páromat, ami nem is lenne nagy gond, ha nem 4 óra körül indulnának (4-ig van a párom munkaideje) így viszont, mire hazaér 8-9 körül este, már nagyon zabos vagyok, amivel megbántom...

NEM a páromra haragszom, hanem a helyzetre meg a főnökére. NEM támadom le, szóba se hozom a dolgot, NEM puffogok látványosan, egyszerűen látja rajtam hogy valami nem klappol, ha pedig rákérdez, akkor hazudni nem akarok. Elmondom, hogy a főnöke nem normális, elegem van belőle (ez a túlóra csak hab a tortán), stb.

A párom meg teljesen magára veszi.. de ezt nem akarom.

Utólag persze mindig sikerül megbeszélni, és nem marad tüske, de én akkor se szeretném megbántani, mikor fáradtan hazaesik.

De akkor mit tehetnék?

Tetessem magam jókedvűnek? Sose tudtam előtte színészkedni... Vagy mi?

2017. dec. 20. 13:27
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
76%
Havi két alkalomról van szó basszus, ennyit bírjon már ki egy felnőtt ember, akkor is, ha ilyen ragacs típus. Tényleg kezdj magaddal valamit, mert oké, hogy bosszantó, ha néha ugrik egy program, de havi 2 alkalomból ekkora világdrámát csinálni brutális túlzás.
2017. dec. 20. 14:35
 22/54 anonim ***** válasza:
93%

Megértem a problémát, érzéseidet olyan szempontból hogy tényleg baromi rossz mikor eltervezel egy délutánt a pároddal, aztán egyszercsak mindezt keresztülhúzza a munkahelye.

Ez minden esetben úgy működik hogy aznap szól haza, vagy általában előre tudja?

Ha valamennyire tudja előre, akkor ennek tényleg nem kéne akkora gondot jelentenie. Mert akkor te is betervezel valamit délutánra. Hobbit, edzést, olvasást, bármit.

Vagy közben készülsz neki valami jó vacsorával és várod őt haza szeretettel.

Tudom, mikor anno a párom feljebb lépett a munkahelyén, bejöttek a túlórák is. Túlnyomó részt előre tudta de volt olyan is hogy váratlanul maradnia kellett.

Egy ideig nekem is rosszul esett, hiányzott hogy nem lehetünk együtt.

Aztán valahogy elengedtem ezt a dolgot, belenyugodtam hogy ez a munka ilyen, láttam rajta hogy élvezi is. Akkor én minek szenvedjek? Az ilyen alkalmakra én is kitaláltam magamnak elfoglaltságot. Ha volt elintéznivalóm, azt ezekre a délutánokra tartogattam.

Ma már nem izgat a dolog, így is vagyunk együtt eleget, eljutunk így is bárhova ahova szeretnénk.

2017. dec. 20. 14:35
 23/54 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem a válaszolók közül mindenki tudna olyan dolgot írni, ami neki rosszul esik, vagy bosszantja, nekem meg semmiség, én is tök jól kiröhöghetném :
2017. dec. 20. 14:37
 24/54 anonim ***** válasza:
78%
Jó, majd ha ennél sűrűbb lesz, nyissa ki a száját a párod, és álljon ki magáért, meg akkor lehet munkahelyet váltani. De amig csak havi 2 alkalom van, addig felesleges ezen duzzogni, meg apám is így kezdte dolgokkal jönni. Minden munkahelyen előfordul, hogy hirtelen túlórázni kell. Karácsony előtt is. Nem azon az 5 órán fog múlni a karácsonyi készülődés. Csak mértéket kell tartani, apád nem tudott. De nem jelenti azt, hogy más sem tud.
 25/54 A kérdező kommentje:

Úristen, ha valami bánt, az már egyből világdráma? Lehet, hogy nálad igen, nálam nem...

26/54 A kérdező kommentje:

Nem tudja előre soha. Szól a főnöke neki hogy lehet bepattanni a kocsiba, és mennek.

Amúgy ezt nem mindig hétköznap játssza el, volt hogy vasárnap este 7-kor kellett menni..

2017. dec. 20. 14:39
 27/54 anonim ***** válasza:
67%
Én azért megértelek,az én párom minden nap 9-10 fele esik haza,van hogy még később. Így igazából hétköznap semmi programot nem tudunk csinálni,és a két nap hétvégébe kell benyomorgatni mindent. Sokszor baromi sz@r,de még nem jöttem rá sajnos,hogy hogy lehet ezt 100%-ban jól kezelni.
2017. dec. 20. 14:39
 28/54 anonim ***** válasza:
48%
Rosszul esni egy dolog, meg világdrámát csinálni belőle, mint amit te művelsz meg egy másik.
2017. dec. 20. 14:40
 29/54 A kérdező kommentje:

Az, hogy szerinted világdráma, ha valaki tanácsot kér, az nem az én hibám.

2017. dec. 20. 14:41
 30/54 anonim ***** válasza:
84%

Az hogy ennyire keseregsz miatta az igenis világdráma.

Amúgy meg a párod is legalább ennyire hibás a történetben. Vasárnap este 7-kor minek ugrik? Mondja meg, hogy most nincs otthon, nem tud menni és kész.

2017. dec. 20. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!