Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan volt mérges rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan volt mérges rám a barátom? (többi lent)

Figyelt kérdés
Én egy hétig most külföldön vagyok, ezért a barátommal facen tartjuk a kapcsolatot. Tegnap megbeszéltük, hogy beszéljünk telefonon este, mondtam neki, hogy nekem 10 körül jó, megkérdeztem meddig hívhatom és azt válaszolta éjfélig. Munka után annyira kifáradtam, hogy ledőltem és elaludtam, így nem hívtam fel... A barátom pedig mérgesebb volt mint amekkora ez az ügy szerintem. Én meg nem győztem bocsánatot kérni. Jogos volt szerintetek?

2017. júl. 25. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan hány évesek vagytok..12??

Ebből ekkora ügyet csinálni..

19/L

2017. júl. 25. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
20 év körüliek vagyunk.
2017. júl. 25. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Túl van lihegve kicsit, de, arra pl. èn is ugrok, ha meg van valami beszèlve ès máshogy törtènik.

Ledőlès előtt/ èbredès után sms?

2017. júl. 25. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért én ilyenkor írtam egy sms-t a páromnak, hogy bocs, álmos vagyok, ne várj.

1000km-ről toltunk le fél évet, így nekem alap, hogy nem váratom a másikat feleslegesen, hanem megírom, mi a helyzet.

2017. júl. 25. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszolónak. Fel akartam hívni, de bealudtam és mire felébredtem már késő volt. Nem az volt, hogy eldöntöttem a telefonálás helyett alszok, de bocsánat, nem voltam egyértelmű.
2017. júl. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!