Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spermabankba adnám a spermámat, barátnőm mérges miatta, jogosan?
Nekem az exem is meg a haverjai is jartak rendszeresen spermat adni mikor egyetemistak voltunk. Mondnek volt baratnoje. Sot olyan is volt hogy ni csajok kisertuk el oket. Soha nem volt belole problema, mert egyreszt :
-allando orvosi kontroll alatt voltak tehat tudtuk hogy minket nem fenyeget semmilyen fertozes vagy nemi betegseg
- nemzokepesek tehat ha oda kerul a sor akkor nincs gond a gyerekvallalassal
- egyetemistakent valoban jol jott az a penz amit ezert adtak, tulajdonkeppen 10 perc "munkaval" meg lehetett annyit keresni mint pl 1 nap meloval masutt. Szoval nem igazan volt vele gond, mert nem ismertuk az anyakat (abszolut anonim a dolog) masreszt meg ha lehet valakin segiteni akkor miert ne ?
megmondom őszintén én sem örülnék,hogyha a te fattyaid mászkálnának pár év múlva az utcán.
mármint ha lesz gyerekünk, akkor oké. de úgy,hogy ki tudja hány gyereked van? jó, nincsen személyes kontakt, nem fogjátok megismerni egymást sosem. de szerintem a tudat elég.
mondom, barátnőként én sem örülnék neki. de nyilván nem szakítanék ennyi miatt, de nem is támogatnám, próbálnám lebeszélni róla a barátomat.
Hát, most nem azért, de ha egyébként is kiveri, akkor nem tök mindegy? :D Legalábbis, most belegondoltam, ha a párom adna spermát, nekem ugyan semmi bajom nem lenne vele. Sőt, a korábban felsorolt okok miatt még talán örülnék is neki. Ugyan jelen pillanatban nem vagyunk rászorulva a pénzre, de nyilván sosem árt, ha van. És ez meg konkrétan a semmire jön. Szerintem tök jó dolog, én bátorítanálak.
Egyébként, én vagyok annyira pszichopata, hogy egyszer lefagyasszam a férjem spermáját, ha esetleg még az előtt történne vele valami, hogy gyerekünk születne. Még nem hoztam fel neki a témát, szerintem a frászt hoznám rá az ötlettel, de azért egy kis pohárkányi "halacskából" esetleg a barátnődnek is jutna, ha úgy adódna.
20 éves vagy, úgy se vele fogod leélni az életed, én ennyi idősen, nem is gondoltam komoly kapcsolatra.
Minek. 30 körül találsz egy normális nőt, aztán ennyi. Addig élvezd az életet.
Okoskának, meg a fattyú, vagy Zabi gyerek házasságon kívüli. Tudod, amit a legtöbbször nem akarnak. Ez meg másról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!