Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Spermabankba adnám a spermámat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spermabankba adnám a spermámat, barátnőm mérges miatta, jogosan?

Figyelt kérdés
Egészséges 20 éves fiatalember vagyok. Járok vért adni és vérplazmát is. Nem vagyok álszent, főleg a pénz miatt, jó a vércsoportom, és nem érzem semmilyen hátrányát a dolognak. Diák vagyok, jól jön a pénz. Kitaláltam, hogy spermát is adni kellene, jó pénz jár érte. Egyrészt nagyon alapos vizsgálatokon kell átesni, másrészt magas követelmények vannak, nem is biztos h adhatnék. A vizsgálatok a jövőnk szempontjából is jó lehetne, megvizsgálják a spermát, lehetséges betegségeket stb. De barátnőm teljesen kiakadt, hogy meg ne próbáljam, mert akkor elhagy, nem akarja h másnak legyen gyerek a spermámból. Szerintetek igaza van?
2016. jan. 21. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem jogos. Akiknek nem tetszik az ötlet azok gondoljanak bele, hogy mi lenne ha ők akarnának minden áron gyereket, és csak így lehetne de senki nem menne donornak, mert a barátnők nem engedék...
2016. jan. 21. 22:28
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pusztán kíváncsi voltam más emberek véleményére is. Én is egyetemista vagyok, és hát én se vagyok eleresztve anyagilag. Illetve ha őszinte szeretnék lenni a kíváncsiság is vezérelne, és az is, hogy megvizsgálják a spermát mennyire életképes stb. Viszont ez számomra visszatartó erővel is bír, ha esetlegesen kiderülne h nem lehet gyerekem majd később, az 20 évesen eléggé lelombozna
2016. jan. 21. 23:20
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
én biztosan nagyon mérges lennék. 20N
2016. jan. 24. 14:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Mennyit fizetnek érte?
2016. jan. 24. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg osszefutna a gyereked azzal a gyerekkel aki a te mintadbol lett, az menjen lottozni egybol. :)
2016. jan. 24. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Még mindig jobb és korrektebb,mintha a barátnőd háta mögött csúszna be egy gyerek,másik nőtől.Ha tényleg egy nagyon jóképű csávó lenne a barátom,én nem bánnám,ha spermát adna,annál több szép gyerek rohangálna az utcán. :D
2016. jan. 24. 15:24
 17/21 anonim ***** válasza:
még jó, h tisztában vannak itt sokan azzal, h hány gyerek lehet max egy ffitól, meg hasonló dolgokkal. :D úgy tudom, h 2, vagy 3 gyerek után nem adhatsz spermát, szal nemtom, h az egyetemisták mit kerestek olyan sok pénzt, de lehet, h selejtes mintát adtak le sokszor, vagy nem lett belőle gyerek, de sztem 10 adásból már tuti van 3 gyerek, és akkor azzal max 150 ruppót lehet keresni, az meg nem egy nagy összeg sztem, Kínában úgy hallottam, h 200-300 ezret adnak egy adagért. :) Itthon 15 ezret, de annyiból tényleg jó, h megnézik az anyagodat, h mennyire egészségesek a jövő énjei. :)
2016. jan. 24. 18:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs igaza, mivel csak az önzés beszél belőle.

Zsarolni meg pláne ne hagyd magad.

2016. jan. 25. 00:02
 19/21 omba ***** válasza:

Nem látom a különbséget a véradás, meg a spermaadás között... és mi van, ha az utcán szembejön valaki, akiben a te véred van?

Azért vannak ezek a dolgok, mert sok embernek van olyan problémája, amin így lehet segíteni.

Csaj megy a kórházba. Találkozik egy sráccal.

- Szia, hova mégy?

- Vért adni. 500 ft-ot adnak érte. És te?

- Spermát adok. 3000 ft-ot adnak érte.

Egy hét múlva megint találkoznak a kórházban.

- Jöttél megint vért adni?

- Nnnnn, rázza a fejét a lány

2016. jan. 25. 08:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Amirol en beszeltem az a 90es evek vegen volt. Akkor voltam egyetemista. Az osztondijunk 8 ezer forint volt 4,6-os tanulmanyi atlaggal (ELTE jogi kar). Egy napos diakmunkaval kb 6-700 forintot lehetett akkor megkeresni (hostesskedes pl). Egy spermamintaert emlekeim szerint 2000 forintot fizettek. Havonta egyszer lehetett menni, max azt hiszem 10 alkalommal. Nekunk ez akkor szep penz volt...
2016. jan. 25. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!