Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire mérges rám emiatt? Hogy kezeljem?
Kedd reggel ment haza tőlem a párom. Mindig kikísérjük egymást a buszhoz. Most utána még volt elintéznivalóm a városban, így gondoltam a buszig tolom a bicóm, onnan meg azzal megyek majd a dolgomra. Induláskor láttam, hogy lapos a kereke, gyorsan pumpáltam rajta kicsit. Elindultunk, olyan 20 perc séta a buszmegálló, útbaesik egy pékség, a barátom ott akart reggelit venni. Viszont mivel pár percet késtünk, már nem volt ideje.
Onnantól, hogy a pékségnél megnézte az időt, nem szólt hozzám, vagyis csak annyit, hogy elküldött, hogy most miattam lesz éhes, inkább menjek a dolgomra, ne várjam meg vele a buszt.
Azóta még nem írt, mintha nem is léteznék.
Jogos, hogy emiatt ennyire megsértődött?
Hogy kezeljem? Mit csináljak, hogy ne legyen mérges?
WAT?!
ha ezen berágott akkor azonnal felejtsd el de örökre!
Sehogy. Ez semmi. Ha valaki mégis túldramatizál ennyit, az csak hiszti és törődésre vágyik.
Lehet csak elfoglalt volt ma és neked, amiért egy pici lelkiismeret furdalásod van emiatt ilyen és ehhez hasonló gondolatok tolongtak a fejedbe, amiknek amúgy semmi valóságalapja sincs.
Hány éves a barátod?
Komolyan mondom, ez vicc.
Nem létező problémából gondot csinálni, én a helyedben le se xarnám,majd észre veszi magát.
Felnőtt férfi?
Nem tudom, sírjak vagy nevessek.
Ha velem egy nő így viselkedne,ilyen hisztis libáként,megmutatnám neki a kijáratot.
Nehogy már te stresszeld magad ilyen butaság miatt.
Túl azon, hogy szerintem elég gyerekes és ésszerűtlen dolognak tűnik olyanon megsértődni, ami egy váratlan körülményből adódik, a párod nem volt hozzád pillanatragasztózva.
Ha tudta, hogy ki van centizve az ideje a buszhoz, és az a pár perc is számít, amíg te pumpálsz a bicódba, akkor megbeszélhette volna veled, hogy bocs, de ő időközben elindul gyalog, aztán te majd úgyis hamar utoléred két keréken, vagy ha ez akkor nem jutott eszébe, akkor útközben megkérhetett volna, hogy légy szíves tekerj már előre a pékségbe, és vedd meg, amit szeretne, aztán majd utolér.
Fatengelyes női logikámból ennyire futotta. :-))
Nem is annyira fatengelyesek azok a fogaskerekek,szerintem nemesacél is lehet :D
Teljesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!