Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baromi mérges vagyok! Hogy kezeljem a helyzetet?
Szóval, szeptember óta párom és én kevesebb időt töltünk együtt, mert megváltozott a munkarendünk (egy cégnél dolgozunk). Párom kapott egy női ismerősétől egy tollat. Ezt úgy tudtam meg, hogy rákérdeztem, kitől kapta. Kicsit csúnyán néztem rá, és gyorsan hozzáfűzte, hogy még egyetemi tanulmányi táborból ismerik egymást.
Megnéztem a csaj myvipjét, szóval tudom, hogy van barátja. Nemrég iwiwen megláttam, hogy párom írt a csaj egyik képe alá egy "érdekes" idézetet (rózsaszálról, meg felkelő hajnalról volt szó benne). Erre a csaj csak annyit írt vissza, hogy köszi. Amúgy a csajnak iwiwen nincs kiírva a családi állapota.
Mit gondoltok, van mitől félnem? Kérdezzek rá páromnál, hogy mi van, vagy beszéljek a csajjal, hogy álljon le?
Félned csak attól kell, hogy a barátod elküld a fenébe, ah ok nélnül féltékenykedsz.
Ha annyi a baatodnak, hogy valaki ad neki egy tollat (100ft?) és már meg is csal, akkor jobb ha megy, de ha te egy toll miatt kezdesz féltékenykedni, akkor jogosan zavar téged el - te meg éppen ezzel küldöd máshoz vigaszt keresni.
várj és figyelj.
azért ne kutakodj, de jobban figyelj oda, és csak akkor állj ezzel a párod elé, ha biztos vagy benne.
szerintem a csajnak fölösleges nekiesni.
van okod gyanakodni sajnos:( nem vagyunk mar 5 evesek, hogy bevegyuk, az artatlan meseket, megis mi a francnak adogat a csaj tollakat egy masik pasinak? en is dolgozo no vagyok, es eszembe nem jut tollat adomanyozni csak ugy poenbol egy faszinak..
Azert legy esznel, es kivanom neked a legjobbakat:)
sorry, kicsit felreertettem, azthittem a csajszi es a parod dolgozik egy cegnel.
Tokmindegy, akkor is valtozatlan a velemenyem, foleg az iwiwes komment utan. Ez azt jelenti hogy nezegeti a csajt, es meg kommentelget is hozza...bocs, nem akarlak jobban felhuzni, csak rossz napom van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!