Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak csajok! Szerintetek most mit tegyek, hogyan kezeljem a helyzetet? Te mit tennél a helyemben? (lent)
Figyelt kérdés
Olyanra már föl voltam készülve, hogy a páromról kiderül hogy biszex. Mert állandóan nagyon sokszor és túl éles szemmel kommentálta a leszbikusokat és melegeket, és egy leszbikus barátnőm szerint ez már gyanús szint. DE attól, amit megtudattam, lehidaltam. Egy jóképű, szakálas, harmincas magas férfi, a barátnőim szerint sokszor túl férfias, és is így ismertem, és a külvilág is. ÉS azt mondta, hogy a pszichológusa azt javasolta neki, vallja be nekem, hogy lélekben transzexuális. Most mit tegyek? Te mit tennél egy ilyen helyzetben? Mert több mint egy éve együtt vagyunk és minden ok köztünk is, és a külvilággal is. Csak most, ezt hogy lehetne kezelni? Te mit tennél?2011. jan. 6. 23:01
1/1 anonim válasza:
Hu ez nagyon durva...:s hát fogalmam nincs, hogy én mit tennék a helyedben...talán le kellene ülni megbeszélni a dolgokat... aztán esetleg megkérdezni, hogy ő mit is szeretne...esetleg egy ideig kevesebbet találkozni ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!